Akce Vyšehrad – vyhodnocení

Velká malá akce. A nyní máme její vyhodnocení!
Písemné práce mi odevzdali 4 lidi. Byli to Štěpka, Dave, Granko, Kari.

Nejlepší cestu na Vyšehrad našla Štěpka. Jí bych snad jedině připomněl kde je pravá a levá strana, jinak je to nejlíp popsaná cesta se vším všudy. Navíc ještě popsala cestu vlakem, což sice není tak výhodné jako autobus, ale je to něco navíc. Za nejpoužitelnější práci získává modrý prémiový korálek a +3 body za takové obecné „nej“.

Granko Našla čtyři způsoby dopravy. Nejrychlejší letadlo (zároveň nejdražší) a taky levný autobus. S cenou autobusu bych ale ne zcela souhlasil. Ono je totiž potřeba si z ceníku StudentAgency vybrat tu správnou položku. U všech možností přepravy mi u Granka chybí časy odjezdů a příjezdů, což je důležitý údaj. Avšak má poměrně podrobný a správný popis pěší chůze. Do času přepravy u letadla by se mělo započítat ještě odbavení na letišti. Nejsem si jist, ale je potřeba tam být aspoň 30minut před odletem, protože pak se zavře odbavování a šmitec. Za ty časy by se mi ani nechtělo, ale za letadlo má +3 body.

Dave našel spoj nejlevnější ze všech. To proto, že si uvědomil, že mu není ještě 15 a že jezdí za dětské jízdné. Nevím jestli má u StudentAgency kreditovou jízdenku, ale ikdyby ji neměl, bude to pořád hodně levné. Taky mi zde chybí časy odjezdů. Pochopitelně se mi nechce dávat bonus kvůli časům, ale za dětské ceny +3 body.

Kari by to měla dobré. Časy odjezdů sice měla uvedené, ale nejsou úplně vpořádku.

Vpodstatě jediná reálně použitelná práce byla Štěpánky, takže si ocenění zaslouží. Body můžete nalézt ve schůzkách.