Akce eMKá2

Termín:18. – 20. ledna 2008
Sraz:v pátek 18. ledna 2008 v 17:20 ve vestibulu Hlavního nádraží Brno
Odjezd:v 17:46 vlakem do Moravského Krumlova
Návrat:v neděli 20. ledna 2008 v 16:58 na Hlavní nádraží Brno vlakem z Moravského Krumlova
Ubytování:ve škole v Moravském Krumlově
Stravování:vlastní na celou dobu pobytu. Vybavte své dítě přiměřeným množstvím potravin, které si bude samo za dohledu vedoucího vařit. Doporučené potraviny jsou např. konzerva Trenčianské párky s fazolemi, guláš a nejrůznější polévky ze sáčku. Rohlíky nejsou ideální, volte raději chleba. Pití je společné. K dispozici je kuchyňka.
Program:vycházky do okolí, hry a soutěže, tábornické dovednosti
Výstroj a výzbroj:VHODNÝ batoh nebo krosna, spací pytel, karimatka, dobré pevné boty (tzn. správná velikost, odolné vůči zimě a vlhku), tenisky (přezůvky), teplá zimní bunda, svetr nebo mikina, tričko s dlouhým rukávem, teplé kalhoty + náhradní, tepláky, souprava na spaní, teplá čepice přes uši, rukavice, šála nebo šátek, spodní prádlo a teplé ponožky + náhradní, ručník, hygiena (mýdlo, kartáček a pasta na zuby, hřeben, toaletní papír), kapesníky, ešus a lžíce, zápisník + tužka, svítilna, uzlák, kapesné, jídlo na celý pobyt, láhev na pití, pláštěnka, lihový vařič na tuhý líh + tuhý líh.
Další vybavení:fotokopie průkazky zdravotní pojišťovny (kdo ještě neodevzdal)
Poznámka:doporučujeme účastníkům, aby měli pouze jedno zavazadlo (tj. batoh), které budou schopni unést

Telefonickou přihlášku je nutné učinit do 16. ledna 2008, prohlášení a návratku s poplatkem je nutno odevzdat nejpozději na srazu.

Jan ‚Matouš‘ Knobloch

vedoucí expedice

tel.: +420 721 550 476