Zimní trajdání okolo Matějovce

Termín:17. – 19. února 2012
Sraz:v pátek 17. února v 15:00 na náměstí Karla IV. v Líšni
Odjezd:auty v 15:15 z náměstí Karla IV.
Návrat:v neděli 19.února 2012 v 18:00 na náměstí Karla IV. v Líšni
Ubytování:tábořiště Matějovec (spát budeme v táborové chatě, každý účastník bude mít teplý zimní spacák (nebo dva) a teplé oblečení do něj. Chata není zateplená)
Stravování:vlastní (kdo má, vezme i vařič), k dispozici budou kamna
Program:vycházky do okolí, hry, stavba iglů, večer zpěv
S sebou:VHODNÝ batoh nebo krosna, menší batoh na výlety po okolí, teplý spací pytel/pytle, karimatka, dobré pevné boty (tzn. správná velikost, odolné vůči zimě a vlhku), teplá zimní bunda, svetr nebo mikina, tričko s dlouhým rukávem, teplé kalhoty + náhradní, teplá (!!!) souprava na spaní, teplá čepice přes uši, rukavice, šála nebo šátek, spodní prádlo a teplé ponožky + náhradní, ručník, hygiena (mýdlo, kartáček a pasta na zuby, hřeben, toaletní papír), kapesníky, ešus a lžíce, zápisník + tužka, svítilna, uzlák (kdo má), jídlo na dva dny, vařič (kdo má), láhev na pití, pláštěnka
Další vybavení:fotokopie průkazky zdravotní pojišťovny (kdo ještě neodevzdal)
Poznámka:Výlet je určen pro starší členy od 12-ti let bez výjimek. Kdo nemá teplý zimní spací pytel, vezme si dva spacáky a odpovídající oblečení na spaní. Kdo nemá druhý spacák, musí dát vědět předem a bude mu přidělen). Účastník bez dostatečné výbavy na spaní se nemůže výletu zúčastnit!
Přihlášky je nutné učinit do 1.února 2012 emailem na tk.kamzici.brno@seznam.cz nebo telefonicky na 605_546_608, prohlášení a návratku s poplatkem je nutno odevzdat nejpozději na srazu.
Vedoucí akce:Kateřina 'Pepís' Karásková, tel: 721 768 665
Pepís

Narodila jsem se v Brně-Líšni, kde již několik desítek let spokojeně bydlím. Na „Holzovce“, kam jsem chodila do školy, mě zaujal turistický kroužek, a tak jsem jej začala navštěvovat. Příroda i noví kamarádi mi byli velmi blízcí, ale po pěti letech zvítězila moje druhá záliba – hudba, a já většinu času věnovala právě jí. Ale často se mi zastesklo po výletech s partou stejných nadšenců a v roce 2004 jsem se k oddílu vrátila a začala pravidelně chodit na schůzky Kamzíků v Líšni. Úspěšně jsem zakončila studium na Masarykově univerzitě, vystudovala obory Překladatelství ruského jazyka a Filologicko-areálová studia. Nyní pracuji na Krajském úřadě v Brně, kde mám na starost zahraniční spolupráci. Mimo oddíl se věnuji hře na kytaru, sbírám balené cukry a pytlíky od čajů, jezdím hodně do přírody a navštěvuji kulturní akce. Ale i přes moji aktivitu se snažím věnovat co nejlépe a s radostí všem dětem, se kterými trávím svůj volný čas, ať už na schůzkách, výletech nebo na táboře.

6 komentářů u „Zimní trajdání okolo Matějovce“

  1. No, radši budu slečinka než být machr v nemocnici s odrovaným močákem nebo s vaječníkama,ne? :o)

Komentáře nejsou povoleny.