Letní tábor Matějovec 2012: Vědecký kongres

Termín:30. července – 18. srpna 2012
Vedoucí akce:Jan 'Matouš' Knobloch, tel: 721 550 476

A je to tu! Po roce opět tři týdny dobrodružství v České Kanadě. Všechny potřebné informace najdete na stránce věnované táboru. Už se na vás těšíme!

Matouš

Narodil jsem se v Brně jednoho srpnového dne roku 1985. Na tábor jsem byl poprvé odeslán v první třídě. Od té doby jezdím každý rok, až na jednu malou výjimku. Jako malý jsem z každého tábora odjížděl s tím, že už tam nikdy nepojedu. Avšak vždy před začátkem dalšího tábora jsem se už nemohl dočkat, až zase uvidím kamarády a zažiju to úžasné dobrodružství 🙂 . Svým způsbem mi to zůstalo dodnes. Pak jsem postupně z dítěte vyrostl na vedoucího a snad se stal i dospělým. Od začátku roku 2008 je mi do rukou svěřena funkce náčelníka. Mimo náš klub se zabývám různými elektrickými hračičkami. Na FEKT VUT studuji výkonovou elektroniku a pohony. Normálně se ten obor jmenuje ještě nesrozumitelněji 😉 . Co se týče koníčků, tak kromě výše zmíněných dvou, si ještě rád vyjedu s kamarády někam na vandřík, nebo třeba sám na kole. Přednost mají ovšem Kamzíci. Jsem rád, že Kamzíci fungují. Je to zásluhou všech vedoucích.

3 komentáře u „Letní tábor Matějovec 2012: Vědecký kongres“

  1. Já taky, slibují celé tři týdny relativně pěkně 🙂 Tak snad se letos zadaří. Myslím, že si to po těch létech zasloužíme…

Komentáře nejsou povoleny.