Červnový vandr po Jihlavce a Oslavce – POZOR AKCE ZRUŠENA!!

Termín:28. – 30. června 2013
Sraz:POZOR ZMĚNA: V pátek 28. června 2013 v 16:15 ve vestibulu Hlavního nádraží Brno
Návrat:POZOR ZMĚNA: V neděli 30. června 2013 v 16:14 vlakem Os4813 na Hlavní nádraží Brno
Přihlášky:Závazné přihlášení je nutno učinit návratkou, e-mailem či smskou do pondělí 24. června 2013. Návratku a poplatek za akci odevzdejte nejpozději na srazu.
Ubytování:Ve stanech oddílu. Je nutné si s sebou vzít karimatku a spacák!
Stravování:Společné vaření v ceně od pátečního večera
Program:Pěší výlet a hry
S sebou:Výbava na vícedenní výpravu (viz sekce Pro členy)
Zvláštní vybavení:Plavky; fotokopii průkazky zdr. poj. - prosím odevzdejte na srazu (kdo ještě neodevzdal)
Poznámka:Na tento výlet nevybavujte děti žádným jídlem ani vodou. Vše dostanou na srazu. Zároveň prosím dohlédněte, aby si děti nezabalily zbytečně mnoho věcí. Vše si budou nést společně s jídlem a vodou v batohu na zádech. Správné zabalení batohu na podobnou výpravu najdete v sekci "Pro členy -> "Výbava na vícedenní akci". Pokud nemáte odpovídající turistické boty, zabalte mu prosím druhé náhradní tenisky.
Veškerou výstroj musí mít děti sbalenou do jednoho zavazadla, které budou schopni unést. Léky, které děti pravidelně berou, odevzdejte prosím vedoucímu na srazu.
Zbytečně děti nevybavujte na výlet sladkostmi. Děti potom nejí společné jídlo (sladkosti jsou běžně součástí svačin a odměn za hry).
Vedoucí akce:Martin 'Smrky' Smrkal, tel: 721 932 010

POZOR PRO NÍZKOU ÚČAST AKCE ZRUŠENA!!

Pomalu se blíží LT Matějovec 2013, a proto vyrážíme potrénovat chůzi a připravit se na les 🙂 Zveme všechny děti, které unesou batoh a mají rádi dobrodružství. Jedná se o poslední oddílový výlet v tomto školním roce, tak neváhejte a přidejte se k nám!

Propozice a návratka k výletu ke stažení zde