Putování za tajemstvím pražského Golema

Termín:13. – 15. února 2015
Sraz:V pátek 13. 2. 2015 v 16:30 hod na nádraží v Králově Poli (u autobusů)
Návrat:V neděli 15. 2. 2015 ve 14:32 hod na nádraží v Králově Poli (u autobusů)
Přihlášky:Závazné přihlášení je nutno učinit telefonicky, sms nebo návratkou vedoucímu akce do středy 10. 2. 2015
Ubytování:V tělocvičně obecního úřadu v Kunčině Vsi (spaní ve vlastních spacácích na karimatkách)
Stravování:Společné vaření od sobotní snídaně (jídlo doveze každý člen pro sebe, poté odevzdá do společných zásob a z toho budou vedoucí vařit).
Program:Celovýletová hra "Za tajemstvím pražského Golema", hry a soutěže, zpěv s kytarou, výlety do okolí Kunčiny Vsi (okolí Lysic)
S sebou:Na sebe na cestu: pevné turistické boty (teplé a nepromokavé, které netlačí) a oblečení dle počasí.
Do batohu: karimatku, spacák, malý batůžek na výlety, pláštěnku, ešus a lžíci, hrnek na pití, termosku, věci na spaní, teplé oblečení (svetr, bundu, tričko, spodní prádlo, náhradní ponožky, rukavice, čepici, šálu), oblečení na převlečení (do tělocvičny), tenisky na přezutí (do tělocvičny), hygienické potřeby (kartáček a pasta, mýdlo, hřeben, toaletní papír), ručník, kapesníky, nůž, deníček a tužka, šátek, uzlák, KPZ, baterku.
Jídlo: jídlo na páteční večeři dle libosti (chleba, rohlík, řízek, toasty apod.), dostatek pití (min. 1,5 litru), dále do společných zásob: buchtu na sobotní a nedělní snídani, 1/4 chleba, 1 špekáček, 10 dkg tvrdého salámu (Vysočina), 2 brambory, 1 menší cibule, stroužek česneku, 1 sýr Apetito, 2 tatranky, 1 očištěnou papriku, 2 jablka, 10 sáčků čaje (černý), 25 kostek cukru.
Poznámka:Je nutné, aby děti měly vše sbaleno do jednoho zavazadla, které budou schopny samy nést!!! Návratku a poplatek za akci odevzdejte vedoucímu nejpozději na srazu. Taktéž odevzdejte kopii kartičky zdravotní pojišťovny (kdo dosud neodevzdal) a příp. léky, které děti pravidelně užívají.
Vedoucí akce:Tomáš 'Stoupa' Novotný, tel: 721 841 272

Dostali jsme pozvání od kamarádů z tábornického klubu Rozrazil zúčastnit se společné akce různých tábornických klubů ČTU. Neváhejte a vydejte se s námi za tajemstvím pražského Golema. Určitě se můžete těšit na nové hry, poznávání nových míst a na nové kamarády.

Propozice ke stažení zde: Putování za pražským Golemem