Přihlášení pro děti

Náš oddíl se snaží jít s dobou a ulehčit našim členům co nejvíce život. Z toho důvodu minulý rok vznikla možnost přihlášení se na kamzičí web. Děti se tak mohou přihlašovat na výlety jediným kliknutím, mohou dešifrovat úkoly, psát si navzájem zprávy a dělat všechno možné, však po přihlášení uvidíte 😀 .

Přihlásit se můžete pomocí widgetu v pravém sloupečku stránek. Přihlašovací jména naleznete v této tabulce. Ostatní přihlašovací jména z minulých let samozřejmě zůstávají v platnosti 🙂

 Kristina Matej
 Roman Tonicka
 Julie  Valentynka
Honzik Pata
Terezka Sasa
Ondra

Hesla pro přihlášení

Heslo se skládá z prvních šesti číslic vašeho rodného čísla. To jsou ty čísla, která jsou před lomeno. Uvedu příklad.

Jsem Moris a narodil jsem se 28. 5. 2009. Moje rodné číslo je v pořadí rok, měsíc, den / nějaká čtyři čísla. V mém případě by výsledné heslo bylo 090528.

Když se nedaří přihlásit

Zadáváte-li správné přihlašovací jméno i heslo a stále se nedaří, zkuste jeden z těchto postupů.

  • Na této stránce zadejte email jednoho z rodičů (ten, co je psán v přihlášce do klubu). Obratem by měla dojít zpráva s dalšími pokyny na změnu hesla.
  • Nefunguje-li automatický postup, napište zprávu na kamzičí email. V průběhu dne vám změníme přihlašovací heslo a to vám pošleme. Kamzičí email je tk.kamzici.brno@seznam.cz.

Tento rok se vám přihlášení bude hodit o to více, neboť budete získávat nějaké ty groše díky splněným úkolům na stránkách. To však ještě vyhlásíme, až to bude aktuální a připravené 🙂