Závěrečná schůzka nejen s hasiči

Termín:28. června 2017
Sraz:V 16:00 hod na nám. Karla IV. v Líšni
Návrat:V 18:30 hod na nám. Karla IV. v Líšni, poté se přesuneme na Orlovnu, kde bude pokračovat posezení a promítání až do večerních hodin
Program:Návštěva hasičského výcvikového centra, vyhodnocení školního roku, "nákup" odměn za groše a po skončení schůzky posezení s rodiči na zahradě Orlovny, ohýnek a promítání pohádky "Ať žijí duchové"
S sebou:Sportovní oblečení a obuv, deníček, tužka, šátek, uzlák, 2x jízdenka na 15 minut nebo šalinkarta, pití a malá svačinka, groše nasbírané za celý školní rok na schůzkách a výletech (budete si za ně moci směnit nějakou odměnu)
Zvláštní vybavení:Groše na "nákup" odměn, ešus a lžíce na dobrotu od Kouba :-)
Vedoucí akce:Kateřina 'Pepís' Karásková, tel: 721 768 665

Poslední schůzku šk. roku 2016/2017 si pořádně užijeme, co říkáte? Připravili jsme pro vás prohlídku hasičského výcvikového centra, vyhodnocení schůzek a výletů za celý rok, zajímavé odměny a…ještě jedno překvapení 🙂
Přijďte všichni, bude to stát za to!
Překvapením bude, po skončení schůzky, posezení s rodiči na zahradě Orlovny, ohýnek a promítání pohádky „Ať žijí duchové“, která je inspirací pro letošní táborovou hru. Zveme proto všechny rodiče a děti, aby s námi přišli posedět, popovídat a zakončit tak další uplynulý školní rok.