Výlet na Hády

Účastníci akceVýlet se započal v 9 hodin na náměstí Karla IV. Vyrazili jsme směrem k Hádeckému vrchu, Růženinu lomu, kde jsou jezírka. Je to tam velmi pěkné. Modrozelená čistá voda jak u moře, klid. Zahráli jsme si několik zajímavých her, prozkoumali terén, pojedli, poseděli a vyrazili dál.

Cesta vedla vzhůru kolem okraje lomu. Během ní jsme sledovali, jak stoupáme a kochali se pohledem na Brno, načež jsme se ocitli na louce přímo nad lomem. Do dalšího herního zápolení nám voněla mateřídouška, které byla na louce hojnost. Pak, s krátkou zastávkou u vysílače, jsme vyrazili na Šumberu. Zde jsme si prohlédli památník S.K. Neumanna, odpočali si a po zelené značce se vydali okolo hřbitova zpátky na nám. Karla IV. kde jsme se rozešli domů. Nachodili jsme přitom asi 8,4 km. Zúčastnili se: Kari, Carmen, Granko, Anička, Dave, Kuba, Mara, Slůně, Tom. Z vedení pak: Matouš, Karas, Kýbl a Denča.

Matouš

Narodil jsem se v Brně jednoho srpnového dne roku 1985. Na tábor jsem byl poprvé odeslán v první třídě. Od té doby jezdím každý rok, až na jednu malou výjimku. Jako malý jsem z každého tábora odjížděl s tím, že už tam nikdy nepojedu. Avšak vždy před začátkem dalšího tábora jsem se už nemohl dočkat, až zase uvidím kamarády a zažiju to úžasné dobrodružství 🙂 . Svým způsbem mi to zůstalo dodnes. Pak jsem postupně z dítěte vyrostl na vedoucího a snad se stal i dospělým. Od začátku roku 2008 je mi do rukou svěřena funkce náčelníka. Mimo náš klub se zabývám různými elektrickými hračičkami. Na FEKT VUT studuji výkonovou elektroniku a pohony. Normálně se ten obor jmenuje ještě nesrozumitelněji 😉 . Co se týče koníčků, tak kromě výše zmíněných dvou, si ještě rád vyjedu s kamarády někam na vandřík, nebo třeba sám na kole. Přednost mají ovšem Kamzíci. Jsem rád, že Kamzíci fungují. Je to zásluhou všech vedoucích.

Výletu se zúčastnili:


Kari

Carmen

Hochmi

Slune

TomGr

Kybl

DencaK

6 komentářů u „Výlet na Hády“

  1. Prosimte… jak na obcanku 🙂 Jen priste (jak Hanka dobre poznamenala) musim deti donutit sundat si ksiltovky, aby jim bylo videt do obliceje 😛

Komentáře nejsou povoleny.