Plavání na Kraví hoře

Některé možná odradila sněhová vánice, ale ti, kteří přišli (Pepís, Denča, Kari, Štěpánka, Granko, Marťas a Žabák), si to pořádně užili!!!

Sešli jsme se odpoledne na nám. Karla IV. a odtud pokračovali na Kraví horu do bazénu. A že to byla paráda! Děti si užily vody jak ve velkém plaveckém bazéně, tak v malém bazéně, který je obohacený tryskami, navštívili jsme i vířivku s bublinkami a parní saunu. Kdo chtěl, mohl se zúčastnit plaveckých i jiných soutěží (skok, potápění, …) a vysloužit si tak body do hodnocení. Po dvou hodinách jsme bazén opustili, stihli jsme si dát ještě svačinku a pokračovali domů. Koupání se všem líbilo a už se všichni těšíme na další takovou akci …

Hanka

Narodila jsem se v roce 1986 v Líšni. Oddíl jsem začala navštěvovat po náboru na základní škole Holzova, kam jsem v té době chodila do druhé třídy. Tehdejší "Mravenci" mě bavili, a tak jsem vydržela a v šestnácti letech jsem konečně dospěla do vedení nynějších Kamzíků. Absolvovala jsem Obchodní akademii, odmaturovala a poté, co jsem propadla sítem v 1. semestru ekonomické fakulty, jsem si řekla, že bych mohla také přispět do státní pokladny 🙂 Od začátku roku 2007 pracuji ve firmě Audit Consult, a.s. jako samostatná účetní a sekretářka. V Kamzíku jsem se ujala funkce hospodářky. Čas věnuji dětem pro radost a to jak svou, tak hlavně jejich.

Výletu se zúčastnili:


Pepis

DencaKybl

Stepka

Zabak