Střelnice

Když jsme se v neděli ráno konečně dočkali i třetího auta, které nás mělo odvézt na střelnici, rozdělili jsme se a už jsme jeli. Původní plán byl ten, že všechna tři auta pojedou za sebou, protože jen řidič prvního znal cestu. Tak se samozřejmě nestalo, ale naštěstí jsme všichni dorazili na místo včas.

V občerstvovně jsme si dali čaj a zatímco se první skupina odebrala dolů střílet, ostatní si zahráli pár stolních her. Do toho nás bavil pan výčepní. Zezdola se ozývaly nejdřív menší a pak veliké rány od našich střílejících kamarádů. Už jsme se taky moc těšili.

Asi za hodinu jsme se vystřídali. První na řadě byla malorážka, následovala devítka a ti odvážnější si zkusili i něco víc. Například Kari a Carmen si zastřílely i ze samopalu. Raider a Kubele samozřejmě taky nezaháleli. Střílelo se z revolveru Smith & Wesson ráže 44, nebo revolverem stejného výrobce, přezdívaného „detektiv“.

Když se čas nachýlil, vypili jsme si další čaj a opět přes Stražovice, Archlebov a Slavkov jsme odjeli domů.

Hanka

Narodila jsem se v roce 1986 v Líšni. Oddíl jsem začala navštěvovat po náboru na základní škole Holzova, kam jsem v té době chodila do druhé třídy. Tehdejší "Mravenci" mě bavili, a tak jsem vydržela a v šestnácti letech jsem konečně dospěla do vedení nynějších Kamzíků. Absolvovala jsem Obchodní akademii, odmaturovala a poté, co jsem propadla sítem v 1. semestru ekonomické fakulty, jsem si řekla, že bych mohla také přispět do státní pokladny 🙂 Od začátku roku 2007 pracuji ve firmě Audit Consult, a.s. jako samostatná účetní a sekretářka. V Kamzíku jsem se ujala funkce hospodářky. Čas věnuji dětem pro radost a to jak svou, tak hlavně jejich.

Výletu se zúčastnili:


Carmen

Kubele

1 komentář u „Střelnice“

Komentáře nejsou povoleny.