DNEM

Termín:24. května 2008
Sraz:Odjezd autobusu 45 z nám. Karla IV směrem LESNÁ v 7:40 (zpoždění není možné).
S sebou:Jídlo a pití na celý den, patřičné oblečení dle počasí, pláštěnku, šiforvací a dešifrovací pomůcky, mapu brna s rejstříkem ulic, buzolu, sichrhajcky, tužku, pastelky, papíry, pravítlo (trojuhelník s ryskou), ostatní věci dle http://www.chameleonbrno.org/dnem/

Chcete se zúčastnit bezvadné šifrovací akce?

Všechny podrobné informace najdete zde.

Akce začíná později, ale scházíme se dříve abysme si mezi sebou ještě vyměnili a doplnili různé pomůcky a vybavení (např. mapy okolí brna), které nemá každý.

kontakt: tel.: 731 117 052 (Hanka), 721 550 476 (Matouš)

Matouš

Narodil jsem se v Brně jednoho srpnového dne roku 1985. Na tábor jsem byl poprvé odeslán v první třídě. Od té doby jezdím každý rok, až na jednu malou výjimku. Jako malý jsem z každého tábora odjížděl s tím, že už tam nikdy nepojedu. Avšak vždy před začátkem dalšího tábora jsem se už nemohl dočkat, až zase uvidím kamarády a zažiju to úžasné dobrodružství 🙂 . Svým způsbem mi to zůstalo dodnes. Pak jsem postupně z dítěte vyrostl na vedoucího a snad se stal i dospělým. Od začátku roku 2008 je mi do rukou svěřena funkce náčelníka. Mimo náš klub se zabývám různými elektrickými hračičkami. Na FEKT VUT studuji výkonovou elektroniku a pohony. Normálně se ten obor jmenuje ještě nesrozumitelněji 😉 . Co se týče koníčků, tak kromě výše zmíněných dvou, si ještě rád vyjedu s kamarády někam na vandřík, nebo třeba sám na kole. Přednost mají ovšem Kamzíci. Jsem rád, že Kamzíci fungují. Je to zásluhou všech vedoucích.

3 komentáře u „DNEM“

  1. Mozek dostal pěkně zabrat, takto složité šifry jsem ještě nikdy neluštila. Všichni zúčastnění dostávají velkou pochvalu a k tomu modrý korálek. Těším se na příští rok.

  2. Hehe 🙂 Ono to vlastne ani tak slozite nebylo, ale to se to cloveku mluvi kdyz uz mu nekdo rekl jak na to… Na novacky jsme dopadli dobre.

Komentáře nejsou povoleny.