Šifrovačka DNEM 2009

Termín:23. května 2009
Sraz:8:00 na náměstí Karla IV. - 8:15 odjezd osmičkou z Mifkove
Návrat:Přibližně 18:30 na náměstí Karla IV. (záleží však na průběhu hry)
Program:Šifrovat, chodit, šifrovat, chodit, šifrovat, chodit, ... vyhrát!
S sebou:Mapa města Brna s rejstříkem ulic a vyznačenými trasami MHD, buzola (kdo má), sichrhajska, šátek, nůžky, 10 špendlíků, kalkulačka (není nutná), jízdenky MHD na 15 a 60 minut, psací potřeby, pastelky, pravítko, papíry (i čtverečkované), šifrovací pomůcky, svačina, pití, něco na sednutí při šifrování, repelent proti klíšťatům
Poznámka:Registrace týmů musí proběhnout do 16. května!
Vedoucí akce:Tomáš 'Stoupa' Novotný, tel: 721 841 272

Sraz je už v 8:00, v 8:15 odjíždíme osmičkou z Mifkove.

Po roce tu máme zase denní šifrovačku DNEM. Loni jsme byli poprvé a pro všechny to byla první šifrovačka v životě, takže letos musíme určitě pokračovat. Kdo chce jít, nesmí zaváhat – registrace končí už 16. května!

Velmi zjednodušeně jde o hru, která je podobná naší pokladovce. Jde se po jednotlivých stanovištích, kdy každé určuje po vyluštění zprávy polohu dalšího.

Hraje se ve třech kategoriích – mladší, starší a experti. Mladší jsou do 15ti let a v týmu může být 3-5 dětí. Loni jsme měli jeden tým mladších, letos by to mělo dopadnout podobně. V komentáři nám napište, pokud se chcete zúčastnit. Na schůzce 13. 5. domluvíme finální sestavu.

V kategorii starší mohou být v týmu 1 až 3 osoby. Pokud máte starší zájem, zese pište do komentářů, zkusíme poskládat další tým. Vedení vytvoří ještě třetí tým (v kategorii starší).

Podrobná pravidla a návod ke hře najdete na stránkách DNEM. Můžete psi rohlédnout kroniku na stránkách DNEM. Tam najdete také šifry z loňských let, například 2007 a 2008, zaluštěte si cvičně :). Loni jsme se dokonce stali obětmi fotografa, můžete zavzpomínat – naší mladší, všichni na startu (jsme ti postávající vlevo).

Stoupa

Dlouholetý vedoucí, který je rád, že přicházejí noví a noví. A taky mám rád pokladovky, rozcvičky, tábory a tak nějak celkově věci okolo oddílu.

8 komentářů u „Šifrovačka DNEM 2009“

  1. Registrace skončila, kdo se ozval, je zaregistrován. Letos tedy jdeme v sestavě:
    Mladší, tým Kamzíci: Granko, Příšera, Kuba, Marťas, Dawe
    Starší, tým Pufíci: Stoupa, Bára, Bohuška (naše kamarádka)
    Tak kdo se dostane dál, děti nebo vedoucí ;)?

  2. Nebudou, jste v kategorii mladsi, tam mohou jit jen ti, co maji do 15ti let. Takze vas 5 jde v jine kategorii, nez vedouci (jdeme ve starsich). Tam navic muzeme byt jen 3 v tymu. Vy mate silny tym a budete mit podobne soupere, takze to zvladnete :).

Komentáře nejsou povoleny.