Jdeme DNEM 2010

Termín:22. května 2010
Sraz:7:55 na náměstí Karla IV.
Odjezd:8:06 šalinou 8 z Mifkove
Návrat:Na náměstí Karla IV. mezi 18:30 a 19:00 - záleží na umístění cíle
Program:Účast na šifrovací hře DNEM 2010
S sebou:Šifrovací pomůcky (psací potřeby, podložku na psaní, dostatek papírů - i čtverečkovaných, nůžky, izolepu), KPZ, pláštěnku, jídlo na celý den (nebude však čas na vaření). Více viz potřeby ke hře, dále viz příspěvek
Vedoucí akce:Tomáš 'Stoupa' Novotný, tel: 721 841 272

Aktualizováno podruhé…

Poslední upřesnění výbavy: Mapa Brna s rejstříkem ulic a trasami MHD, spínací špendlík, pastelky, průsvitná fólie, 30 Kč na osobu (nejde o startovné ani nákup mapy, tento pokyn je z posledních informací před hrou)

Těší nás váš zájem o tuto šifrovačku. Nakonec se akce zúčastníme celkem ve třech týmech. Dva starší (vedoucí) po třech soutěžících a jeden za mladší v počtu pěti. Mladši jdou ve složení Granko Pelcova, Dave Dobrovolny, Carmen Albelova, Martas Matula, Prisera Zapletal.

Prostudujte si prosím pravidla hry na stránkách DNEM a případně samotné stránky DNEM. Do povinné výbavy patří mapa Okolí Brna – Svratecko, kterou vám zajistíme.

Původní příspěvěk:

Jenom by nás zajímalo, kdo by šel. Tak prosím vyplňte svou přezdívku.

V kategorii „mladší“ můžou být děti od 10 do 14 let. Maximální (a současně doporučený) počet členů týmu je 5. Starší 15 let se mohou zúčastnit v kategorii „starší“, kde je počet členů týmu omezen na 3. Více užitečných informací najdete zde.


Stoupa

Dlouholetý vedoucí, který je rád, že přicházejí noví a noví. A taky mám rád pokladovky, rozcvičky, tábory a tak nějak celkově věci okolo oddílu.

4 komentáře u „Jdeme DNEM 2010“

  1. bohužel na den 2010 nepůjdu,páč jsem v Anglii,ale na brněnský dětský den…… půjdu 🙂 (to už budu doma) moc se na Vás všechny moc těším 🙂

Komentáře nejsou povoleny.