Dětský den uprostřed Evropy – pořadatelé (UPŘESNĚNÍ)

Termín:5. června 2011
Vedoucí akce:Hana 'Hana' Karásková, tel: 731 117 052

I letos zajišťuje ČTU organizaci Dětského dne a je potřeba obsadit stánky s atrakcemi. Se zájemci, kteří se přihlásili do komentářů, počítám.

Srazy: V 7 hodin na náměstí Karla IV. Odjezd v 7:07 busem č. 58 na Starou Osadu. Komu víc vyhovuje nastoupit na Klicperové (jako třeba já), tak druhý sraz je tam (7:09 jede bus).

Kdo má, vezměte si šedá trička ČTU – důležité!!!

Hanka

Narodila jsem se v roce 1986 v Líšni. Oddíl jsem začala navštěvovat po náboru na základní škole Holzova, kam jsem v té době chodila do druhé třídy. Tehdejší "Mravenci" mě bavili, a tak jsem vydržela a v šestnácti letech jsem konečně dospěla do vedení nynějších Kamzíků. Absolvovala jsem Obchodní akademii, odmaturovala a poté, co jsem propadla sítem v 1. semestru ekonomické fakulty, jsem si řekla, že bych mohla také přispět do státní pokladny 🙂 Od začátku roku 2007 pracuji ve firmě Audit Consult, a.s. jako samostatná účetní a sekretářka. V Kamzíku jsem se ujala funkce hospodářky. Čas věnuji dětem pro radost a to jak svou, tak hlavně jejich.

21 komentářů u „Dětský den uprostřed Evropy – pořadatelé (UPŘESNĚNÍ)“

  1. Jo a ještě dotaz 😀 mně se to třeba nehodí ani z té Klicperové,tak kde máme čekat třeba my s Kari? Asi tam,ne? Bude stačit v 7:30?

  2. Děcka další sraz je v 8 hodin na busové zastávce v Medlánkách. Najděte si na IDOSu zast. autobusu Medlánky. Jede tam 41 a 71 z končné šaliny 1 a 6 Řečkovice.

  3. Akce pro děcka končí v 17 hodin,pak se bude ještě uklízet. Od 18 hodin tam začíná koncert skupin DNA, Přístav a Poutníci. Jsou to trampské kapely, konkrétně DNA jsou mladý holky, neuvěřitelný, vyhrály už několik soutěží, doporučuju na koncert zůstat.

Komentáře nejsou povoleny.