Festival „Líšeň sobě“ – pro pořadatele

Termín:26. května 2012
Sraz:V sobotu 26. května 2012 v 15:30 před Sokolovnou v Líšni (Belcrediho 27)
Návrat:V sobotu 26. května v 18:20 hod domů
Program:Prezentace našeho tábornického klubu a České tábornické unie, pomoc s organizací her pro dětské návštěvníky
S sebou:Dobrou náladu, pořadatelská trička ČTU (kdo má, příp. oddílová trika), svačinku a pití
Vedoucí akce:Kateřina 'Pepís' Karásková, tel: 721 768 665

Stejně, jako v loňském roce, také letos jsme byli osloveni městskou částí Líšeň ke spolupráci na festivalu Líšeň sobě. Náš tábornický klub se bude prezentovat v sobotu 26. května 2012 od 16:00 hod do 18:00 hod v prostorách za Sokolovnou. Touto cestou oslovujeme všechny starší členy k pomoci při prezentování klubu – zajištění atrakce a pomoc při hrách (připravených pro dětské návštěvníky).

Zájemci, prosím hlaste se u Pepís (tel: 721 768 665 nebo na mailu pelcova.katka@seznam.cz), a nebo se hlaste formou komentářů k tomuto příspěvku sem na web – díky moc a těšíme se na Vás!

Pepís

Narodila jsem se v Brně-Líšni, kde již několik desítek let spokojeně bydlím. Na „Holzovce“, kam jsem chodila do školy, mě zaujal turistický kroužek, a tak jsem jej začala navštěvovat. Příroda i noví kamarádi mi byli velmi blízcí, ale po pěti letech zvítězila moje druhá záliba – hudba, a já většinu času věnovala právě jí. Ale často se mi zastesklo po výletech s partou stejných nadšenců a v roce 2004 jsem se k oddílu vrátila a začala pravidelně chodit na schůzky Kamzíků v Líšni. Úspěšně jsem zakončila studium na Masarykově univerzitě, vystudovala obory Překladatelství ruského jazyka a Filologicko-areálová studia. Nyní pracuji na Krajském úřadě v Brně, kde mám na starost zahraniční spolupráci. Mimo oddíl se věnuji hře na kytaru, sbírám balené cukry a pytlíky od čajů, jezdím hodně do přírody a navštěvuji kulturní akce. Ale i přes moji aktivitu se snažím věnovat co nejlépe a s radostí všem dětem, se kterými trávím svůj volný čas, ať už na schůzkách, výletech nebo na táboře.

6 komentářů u „Festival „Líšeň sobě“ – pro pořadatele“

  1. Haló, neříkejte, že se nikdo nezúčastníte? To by byla škoda…tak šup sem s přihláškama 🙂

  2. Fotky jsou již ve fotoalbu, takže se můžete pokochat 🙂 Ještě jednou díky všem, kdo pomohli.

Komentáře nejsou povoleny.