Vánoce na brněnské radnici

Termín:23. prosince 2013
Sraz:V 9:00 hodin na nám. Karla IV. v Líšni
Návrat:Ve 14:00 hodin na nám. Karla IV. v Líšni
Program:Návštěva zábavného programu na Nové radnici v Brně, návštěva vánočních trhů.
S sebou:Vlastnoručně vyrobené ozdoby na vánoční stromečky (ozdobením vánočního stromku získáte pěknou chutnou nebo věcnou odměnu), deníček, tužku, šátek, uzlák, svačinku a pití, 2x jízdenku MHD na 60 minut, příp. šalinkartu na zóny 100+101.
Vedoucí akce:Kateřina 'Pepís' Karásková, tel: 721 768 665

A je to opět tady. Blíží se Vánoce a s nimi tradiční akce Vánoce na brněnské radnici, které se rádi opět po roce zúčastníme. Užijeme si vánoční atmosféru města Brna, vyzkoušíme si hry a soutěže, shlédneme divadélka, projdeme se městem, opozdilci napíší Ježíškovi a hlavně si užijeme legraci. Kdo přinese vlastnoručně vyrobené ozdoby na vánoční stromeček, získá pěkné oměny, sladkosti atp.

Pepís

Narodila jsem se v Brně-Líšni, kde již několik desítek let spokojeně bydlím. Na „Holzovce“, kam jsem chodila do školy, mě zaujal turistický kroužek, a tak jsem jej začala navštěvovat. Příroda i noví kamarádi mi byli velmi blízcí, ale po pěti letech zvítězila moje druhá záliba – hudba, a já většinu času věnovala právě jí. Ale často se mi zastesklo po výletech s partou stejných nadšenců a v roce 2004 jsem se k oddílu vrátila a začala pravidelně chodit na schůzky Kamzíků v Líšni. Úspěšně jsem zakončila studium na Masarykově univerzitě, vystudovala obory Překladatelství ruského jazyka a Filologicko-areálová studia. Nyní pracuji na Krajském úřadě v Brně, kde mám na starost zahraniční spolupráci. Mimo oddíl se věnuji hře na kytaru, sbírám balené cukry a pytlíky od čajů, jezdím hodně do přírody a navštěvuji kulturní akce. Ale i přes moji aktivitu se snažím věnovat co nejlépe a s radostí všem dětem, se kterými trávím svůj volný čas, ať už na schůzkách, výletech nebo na táboře.

1 komentář u „Vánoce na brněnské radnici“

Komentáře nejsou povoleny.