Pololetní výlet do Vilémovic

Termín:31. ledna – 2. února 2014
Sraz:V pátek 31.1. v 17:00 na Náměstí Karla IV (místo, kde začínají schůzky)
Návrat:V neděli 2.2. v 18:00 na Náměstí Karla IV (místo, kde začínají schůzky)
Přihlášky:Závazné přihlášení je nutné učinit návratkou, e-mailem či smskou do středy 29.1. 2014.
Ubytování:V klubovně a tělocvičně Obecního domu ve Vilémovicích. Budova je zděná a vytápěná. Je nutné si s sebou vzít karimatku a spacák!
Stravování:Společné jídlo v ceně od pátečního večera.
Program:V sobotu celodenní výlet do Moravského krasu. Hry v tělocvičně i venku
Výstroj a výzbroj:Přezůvky (papuče nebo čisté tenisky), velký batoh, spací pytel, karimatka, souprava na spaní, vhodné oblečení odpovídající počasí (2x tričko, 1x mikinu nebo svetr, teplou bundu, 2x dlouhé kalhoty, čepici, rukavice, šálu turistické boty jsou nutné), 2x spodní prádlo a dostatek ponožek, ešus a lžíce, zápisník a tužky, šátek a uzlák, pláštěnka či pončo, svítilna, KPZ, hygiena (mýdlo, ručník, kartáček a pasta na zuby, hřeben, toaletní papír), kapesníky, láhev na pití (případně termoska). Malý batoh na výpravy. Dobré boty, teplé oblečení a pláštěnka jsou nutností!!
Poznámka:Veškerou výstroj musí mít děti sbalenou do jednoho zavazadla, které budou moci sami nést (cestou tam i zpět půjdeme pěšky s batohy na zádech!).
Léky, které děti pravidelně berou, odevzdejte prosím vedoucímu na srazu.
Vedoucí akce:Martin 'Smrky' Smrkal, tel: 721 932 010

V době pololetních prázdnin využijeme volna a vyrazíme na výlet do Moravského krasu. Doufejme, že si letos konečně užijeme zimu v lesích „za bukem“. Pokud napadne sníh, tak stavba sněhuláka a koulovačka bude jasný program! 😉

Smrky

1 komentář u „Pololetní výlet do Vilémovic“

  1. Smrkyho osobní tipovací soutěž: Bude sněžit o pololetkách ve Vilémovicích?
    Můžete tipovat ANO/NE a pokud ano, tak kdy. Pátek/sobota/neděle a část dne noc (0-6)/dopoledne(6-12)/odpoledne(12-18)/večer (18-24).
    Tip tedy může být „NE“ a nebo například „ANO, sobota, dopoledne“. Ti co trefí „NE“ dostanou malou sladkou odměnu a případný šťastný tipař/i sněhové nadílky si odnese sladkou pecku. Jeden účastník, jeden tip. Využijte FB, SMS nebo email Smrky

Komentáře nejsou povoleny.