Velikonoce na Pernštejně

Termín:17. – 20. dubna 2014
Sraz:Ve čtvrtek 17. 4. 2014 v 10:15 ve vestibulu Hlavního nádraží Brno
Odjezd:Vlakem v 10:53 směr Tišnov
Návrat:V neděli 20. 4. 2014 v 19:07 vlakem z Tišnova na Hlavní nádraží Brno
Ubytování:Skautská chatová základna Chlébské u Pernštejna
Stravování:Společné jídlo v ceně od čtvrteční večeře
Program:Procházky po okolí Chlébského, průzkum údolí bledulí, návštěva hradu Pernštejna a jiných turistických zajímavostí, hry a soutěže, zpěv s kytarou, velikonoční pomlázka (vč. pletení mrskaček a barvení vajíček)
S sebou:Velký batoh nebo krosna, spací pytel, karimatka, batůžek na jednodenní výlety nebo žebradlo, vhodné oblečení odpovídající počasí (tj. 2x tričko, 1x mikinu nebo svetr, 2x dlouhé kalhoty, 3x spodní prádlo, dostatek ponožek, souprava na spaní), pevné turistické boty, tenisky na běhání, přezůvky, hygiena (tj. mýdlo, ručník, pasta na zuby, kartáček, hřeben, toaletní papír, papírové kapesníky), ešus a lžíce, zápisník a tužka, šátek a uzlák, pláštěnka či pončo, svítilna, KPZ, láhev na pití (příp. termoska), provázek a nůž (kluci - na výrobu mrskačky), fixy, nálepky a mašle (holky - na vajíčka a zdobení mrskaček).
DOBRÉ BOTY, TEPLÉ OBLEČENÍ A PLÁŠTĚNKA JSOU NUTNOSTÍ!
Poznámka:Fotokopii průkazky zdravotní pojišťovny odevzdejte na srazu (kdo ještě neodevzdal). Veškerou výstroj musí mít děti sbalenou do jednoho zavazadla (krosna nebo batoh), které budou moci sami nést (cestou tam i zpět půjdeme cca 3 km s batohy na zádech!).
Léky, které děti pravidelně berou, odevzdejte prosím vedoucímu na srazu.
Zbytečně děti nevybavujte na výlet sladkostmi. Děti potom nejí společné jídlo. Sladkosti jsou běžnou součástí svačin a odměn za hry.
Vedoucí akce:Kateřina 'Pepís' Karásková, tel: 721 768 665

Závazné přihlášení ve formě návratky a zaplacení poplatku je nutné učinit do středy 16. 4. 2014 na schůzce nebo osobně vedoucímu akce!

Po roce tu máme opět Velikonoce. Oblíbená kamzičí akce plná her, zábavy a velikonočních radovánek se letos uskuteční v kraji středověkého hradu Pernštejna. Na nic nečekejte a přihlašujte se! Těšíme se na všechny Kamzíky. Akce je určena všem dětem a je velmi doporučena (povinná) pro všechny děti, které se chtějí zúčastnit letního tábora Matějovec 2014.