Modernizace stránek 2 – Přihlášení pro děti

Vánoční prázdniny utekly jako voda a po dvou a půl měsíci přicházíme s další várkou novinek na stránkách. Nyní už jen jmenovitě, co je na webu nového a jaké jsou přihlašovací údaje.

Co je nového?

  • Na úvodní stránce jsme provedli slibovanou změnu grafiky – u novinek již není tabulka okolo jak to bývalo, design je tak čistější a přehlednější. Pod novinky jsme přidali odkazy na 3 nejpoužívanější kategorie novinek.
  • Na stránce výlety jsme obměnili vypisování nejbližšího výletu – dříve byla jen odrážka s názvem výletu, nyní se zobrazují propozice jako na úvodní stránce.
  • Na stránce výlety se nyní generuje seznam 8 nejnovějších zápisů ve výletové kronice. Dříve byl na stránce jen seznam bodování.
  • Na stránce pro členy přibyla sekce Orientace. Jsou tam nově dva články, jak se orientovat v přírodě s pomůckami a bez pomůcek.
  • Začali jsme pracovat na nových stránkách do deníčku. Hotové stránky jsou již dostupné ke stažení v sekci Pro členy. Jakmile dokončíme všechny stránky do deníčku, plánujeme tisk a rozdání všem členům.
  • Stránka Kontakty má nové uspořádání vedoucích, aby ti aktivnější byli nahoře. Už nejsou řazení dle abecedy.
  • Widget pro přihlášení rozlišuje děti a vedoucí. Podle kategorie zobrazuje příslušné odkazy. V samotném widgetu je odkaz na profil, který se veřejně zobrazuje. Nastavit si zobrazované informace a svoji fotku můžete pomocí Upravit profil.
  • Mezi kamzíky nově funguje psaní zpráv, tzv. pošta. Dle libosti můžete komunikovat jako členové mezi sebou, nebo s vedoucími. Dojde-li nová zpráva, dostáváte informační zprávu do emailu.
  • Zprovoznili jsme vypisování seznamu lidí, co byli na výletě. Nově se na konci každé kroniky zobrazují fotky lidí, co se výletu účastnili. Na fotku se dá kliknout a dostanete se tím na profil daného člena. Je jen na členovi, jestli v profilu dá o sobě něco vědět a jestli si nahraje fotku.
  • Nově se u každého výletu zobrazuje možnost přihlásit se na výlet. Funguje to obdobně, jako u kroniky, jen tady je ta možnost přihlašování navíc. Tady prosím o pozornost! Přihlášení pomocí webu nenahrazuje návratku! Do odvolání bude seznam sloužit jen jako informační pro děti, kdo další jede na výlet. Vedoucí má možnost jména přidávat a oddělávat v závislosti na tom, kdo odevzdal návratku na výlet. Seznam bude obsahovat i ty kamzíky, kteří se na webu neumí sami naklikat.

Přihlašovací jména

Přihlásit se můžete pomocí widgetu v pravém sloupečku stránek.

Starší Mladší
HankaT Meduza Dan Kaja MartinP Padak Standa
Jurka Miki David Kikca MisaB Pavel Stir
Kahun Murlock Had Kit Natalka Plaz Valinka
Koleje Veverka Honza Krokodyl Nela Simon Vojta
Kubrt Jaja MarekJ Niki Skorpion Marketka

Vše je psáno bez diakritiky. U často používaných jmen jsme pro odlišení doplnili první písmeno z příjmení.

Přihlašovací hesla

Heslo se skládá z prvních šesti číslic vašeho rodného čísla. To jsou ty čísla, která jsou před lomeno. Uvedu příklad.

Jsem Moris a narodil jsem se 28. 5. 2009. Moje rodné číslo je v pořadí rok, měsíc, den / nějaká čtyři čísla. V mém případě by výsledné heslo bylo 090528.

Když se nedaří přihlásit

Zadáváte-li správné přihlašovací jméno i heslo a stále se nedaří, zkuste jeden z těchto postupů.

  • Na této stránce zadejte email jednoho z rodičů (ten, co je psán v přihlášce do klubu). Obratem by měla dojít zpráva s dalšími pokyny na změnu hesla.
  • Nefunguje-li automatický postup, napište zprávu na kamzičí email. V průběhu dne vám změníme přihlašovací heslo a to vám pošleme. Kamzičí email je tk.kamzici.brno@seznam.cz.