Velikonoce na Smraďavce aneb Po stopách pánů z Buchlova

Termín:2. – 5. dubna 2015
Sraz:Ve čtvrtek 2. 4. v 8:20 na autobusovém nádraží Zvonařka, stanoviště 13
Odjezd:Ve čtvrtek 2. 4. v 9:00 autobusem do Buchlovic
Návrat:V neděli 5. 4. v 16:50 autobusem z Buchlovic na autobusové nádraží Zvonařka
Přihlášky:Závazné přihlášení formou návratky na schůzce, telefonicky nebo sms vedoucímu akce je nutné učinit nejpozději do středy 1. dubna 2015.
Ubytování:V turistické základně Severka (spaní ve vlastních spacácích na postelích)
Stravování:Společné vaření od čtvrteční večeře (dětem dejte jídlo na čtvrteční oběd a svačinu)
Program:Celovýletová hra "Po stopách pánů z Buchlova", hry a soutěže, zpěv s kytarou, výlety do okolí Chřibů, velikonoční mrskut, barvení vajíček a pletení pomlázek
S sebou:Na sebe na cestu: pevné turistické boty (teplé a nepromokavé, které netlačí) a oblečení dle počasí.
Do batohu: výbava na vícedenní výpravu
Další vybavení:Provázek na mrskačky (kluci), mašličky na mrskačky (holky). Prosím, vybavte děti žákovskou průkazkou nebo šalinkartou (můžete odevzdat vedoucímu na srazu) pro příp. slevy na jízdné a vstupné.
Poznámka:Je nutné, aby děti měly vše sbaleno do jednoho zavazadla (batoh), které budou schopny samy nést!!! Od autobusu půjdeme asi 4 km pěšky.
Návratku s poplatkem za akci odevzdejte vedoucímu nejpozději na srazu. Taktéž odevzdejte kopii kartičky zdravotní pojišťovny (kdo dosud neodevzdal) a příp. léky, které děti pravidelně užívají.
Vedoucí akce:Kateřina 'Pepís' Karásková, tel: 721 768 665

Každoroční tradiční porce velikonočních oslav vypukne na začátku dubna! Letos pojedeme na Smraďavku do Buchlovských kopců. Nenechte se odradit názvem místa, zdejší krajina je nádherná. A kromě toho nás čeká zajímavá celovýletová hra. Velikonoce s Kamzíky jak se patří si ani letos nenecháme ujít, že ne?

Akci doporučujeme všem dětem a zvláště těm, které se chtějí zúčastnit LT v Matějovci 2015!!!

Propozice na akci v pdf ke stažení zde: Velikonoce na Smraďavce 2015

Pepís

Narodila jsem se v Brně-Líšni, kde již několik desítek let spokojeně bydlím. Na „Holzovce“, kam jsem chodila do školy, mě zaujal turistický kroužek, a tak jsem jej začala navštěvovat. Příroda i noví kamarádi mi byli velmi blízcí, ale po pěti letech zvítězila moje druhá záliba – hudba, a já většinu času věnovala právě jí. Ale často se mi zastesklo po výletech s partou stejných nadšenců a v roce 2004 jsem se k oddílu vrátila a začala pravidelně chodit na schůzky Kamzíků v Líšni. Úspěšně jsem zakončila studium na Masarykově univerzitě, vystudovala obory Překladatelství ruského jazyka a Filologicko-areálová studia. Nyní pracuji na Krajském úřadě v Brně, kde mám na starost zahraniční spolupráci. Mimo oddíl se věnuji hře na kytaru, sbírám balené cukry a pytlíky od čajů, jezdím hodně do přírody a navštěvuji kulturní akce. Ale i přes moji aktivitu se snažím věnovat co nejlépe a s radostí všem dětem, se kterými trávím svůj volný čas, ať už na schůzkách, výletech nebo na táboře.

4 komentáře u „Velikonoce na Smraďavce aneb Po stopách pánů z Buchlova“

  1. Já s Vojtěchem (Kubrtem) nejspíš pojedeme taky, pokud nebudeme mít volejbalový soustředko, ale je možný, že bych se na to i kvůli Vám vykašlala 😉 Těším se!! 🙂

  2. Večer v 9 skočním v práci, naberu Stoupu s Bárou a jedem z vama. Mapy.cz hlásí 77 km.

Komentáře nejsou povoleny.