LT Matějovec 2015 – Pompeje – máme plno

Termín:3. – 22. srpna 2015
Vedoucí akce:Marek 'Moris' Vach, tel: 604 804 464

Tento rok se vydáme etapovou hrou do antického města Pompeje. Těšit se můžete na dobově zpracované scénky, perfektně naplánovaný program a skvělý kolektiv. Starší členové se mohou těšit na cyklovýlet směr tábor tam i zpět (ještě budou zvlášť propozice). Za zmínku jistě stojí i puťák, který tento rok bude obzvlášť zážitkový….nechte se překvapit!

Přihlášky na tábor odevzdávejte do konce měsíce. Více informací na stránce tábor.

Tábor již dosáhl své maximální kapacity 29 dětí. Prosíme, aby jste již další přihlášky neposílali. Děkujeme za pochopení.

Moris

Do Kamzíku mě přibrali na základní škole Pohankova ve 2.třídě. Nábor prováděli Pepís a Karas a v té době jsem si řekl proč to nezkusit. Již od první schůzky jsem se stal aktivním členem a bavím se tím doteď. V kamzíku jsem poznal fajn lidi, které bych nejspíš nikde jinde nepotkal a navštívil jsem tolik míst kam bych nikdy jindy nevstoupil. A to je můj důvod proč tu být. Zábava, kamarádi, poznání, hobby. Jsem členem tohoto oddílu od středy 8. září 2004. a od té doby jsem prošel pozicemi rádce skupinky, praktikant, etapovkář, hlavní vedoucí přes školní rok, až po funkci hlavního vedoucího na letním táboře, kde jsem setrval 4 roky až do ostěhování z Brna. Nyní pomáhám oddílu na dálku správcováním webu a programováním drobných funkcí, které oddíl potřebuje. A samozřejmě dál jezdím na výlety a tábory, neboť to se dá stíhat i z velké dálky. Moje aktivita pro oddíl přeskočila z klubové na unijní. V současné době zastávám pozici Místonáčelníka pro členskou základnu na Ústředí České tábornické unie.

15 komentářů u „LT Matějovec 2015 – Pompeje – máme plno“

  1. Do táborové výbavy zahrňte i deštníky!
    Na nedochvilnost při rozcvičkách totiž dohlíží sbor dobrovolných hasičů! 😀
    Jak se říká: Ranní ptáče dál doskáče!

  2. Pevně doufáme, že tento rok dokážeme pokořit i Stoupův dobrej ročník 2006.
    KoloZeum bude ještě velkolepější 😀
    (zainteresovaní vědí..)

Komentáře nejsou povoleny.