Líšeň sobě – pro pořadatele

Termín:21. května 2016
Sraz:V sobotu 21. května ve 14:00 před budovou Orlovny na Holzové ulici (bývalé kino Svět).
Návrat:Do 20 hod domů.
Přihlášky:Do pátku 20. května u Pepís mailem, telefonicky nebo osobně.
Program:Pomoc s organizací festivalu Líšeň sobě - jako vždy :-)
S sebou:Slušné vychování, dobrou náladu, kamzičí tričko, příp. triko ČTU, svačinu a pití.
Poznámka:V sobotu 21. května dopoledne budeme připravovat dřevo na táborák a opékání špekáčků. Uvítáme každou pomoc - děti, rodiče, kamarády. Sraz v 9:00 u líšeňského hřbitova (konečná autobusu č. 58). S sebou: pracovní oblečení, pracovní rukavice, sekeru, pilku (kdo má), uzlák nebo provaz na svázání dřeva, svačinu a pití.
Vedoucí akce:Kateřina 'Pepís' Karásková, tel: 721 768 665

Tradiční líšeňský festiválek se tentokrát přesune do zahrady líšeňské Orlovny na Holzové ulici. Přijďte za námi prohlédnout si toto krásné místo, opéci špekáčky a vyzkoušet si tábornické hry a dovednosti. Starší členy (12+) zveme jako pořadatele na pomoc. Prosím, hlaste se u Pepís.

Pepís

Narodila jsem se v Brně-Líšni, kde již několik desítek let spokojeně bydlím. Na „Holzovce“, kam jsem chodila do školy, mě zaujal turistický kroužek, a tak jsem jej začala navštěvovat. Příroda i noví kamarádi mi byli velmi blízcí, ale po pěti letech zvítězila moje druhá záliba – hudba, a já většinu času věnovala právě jí. Ale často se mi zastesklo po výletech s partou stejných nadšenců a v roce 2004 jsem se k oddílu vrátila a začala pravidelně chodit na schůzky Kamzíků v Líšni. Úspěšně jsem zakončila studium na Masarykově univerzitě, vystudovala obory Překladatelství ruského jazyka a Filologicko-areálová studia. Nyní pracuji na Krajském úřadě v Brně, kde mám na starost zahraniční spolupráci. Mimo oddíl se věnuji hře na kytaru, sbírám balené cukry a pytlíky od čajů, jezdím hodně do přírody a navštěvuji kulturní akce. Ale i přes moji aktivitu se snažím věnovat co nejlépe a s radostí všem dětem, se kterými trávím svůj volný čas, ať už na schůzkách, výletech nebo na táboře.

3 komentáře u „Líšeň sobě – pro pořadatele“

  1. V sobotu 21. května dopoledne budeme připravovat dřevo na táborák a opékání špekáčků. Uvítáme každou pomoc – děti, rodiče, kamarády. Sraz v 9:00 u líšeňského hřbitova (konečná autobusu č. 58). S sebou: pracovní oblečení, pracovní rukavice, sekeru, pilku (kdo má), uzlák nebo provaz na svázání dřeva, svačinu a pití.

Komentáře nejsou povoleny.