Den dětí v Medlánkách – pro pořadatele

Termín:4. června 2016
Sraz:V sobotu 7:15 na nám, Karla IV.
Návrat:cca v 16h na nám. Karla IV.
Přihlášky:Pro přihlášení na výlet využijte tlačítka na oddílovém webu "Jedu taky", nebo se nahlaste vedoucímu na schůzce a to do středy 1. 6.
Program:Organizace a pomoc na akci "Dětský den uprostřed Evropy".
S sebou:Deníček, tužku, šátek, uzlák, nůž, 2x jízdenky MHD na 60 minut (příp. šalinkartu), kapesné 100Kč na případné drobnosti a laskominy, oblečení dle počasí.
Poznámka:Jako organizátoři letos dostanete tričko ČTU, které si necháváte na doma. Občerstvení je pro organizátory zajištěno unií, ale raději si vemte něco na dojezení. Akce se koná za jakéhokoliv počasí.
Vedoucí akce:Marek 'Moris' Vach, tel: 604 804 464

Akce se týká pouze starších (dětí starších 12 a více let). Po roce máme tu máme opět den dětí, což pro Kamzíky znamená pořádání tradičního dětského dne v Medlánkách pod záštitou České tábornické unie. Kdo má zdravého ducha a svěží dech, nechť nám jede pomoci k úspěšnému uspořádání dětského dne. Jako bonus potkáte lidi z Malé placky a to se vyplatí! 🙂

Moris

Do Kamzíku mě přibrali na základní škole Pohankova ve 2.třídě. Nábor prováděli Pepís a Karas a v té době jsem si řekl proč to nezkusit. Již od první schůzky jsem se stal aktivním členem a bavím se tím doteď. V kamzíku jsem poznal fajn lidi, které bych nejspíš nikde jinde nepotkal a navštívil jsem tolik míst kam bych nikdy jindy nevstoupil. A to je můj důvod proč tu být. Zábava, kamarádi, poznání, hobby. Jsem členem tohoto oddílu od středy 8. září 2004. a od té doby jsem prošel pozicemi rádce skupinky, praktikant, etapovkář, hlavní vedoucí přes školní rok, až po funkci hlavního vedoucího na letním táboře, kde jsem setrval 4 roky až do ostěhování z Brna. Nyní pomáhám oddílu na dálku správcováním webu a programováním drobných funkcí, které oddíl potřebuje. A samozřejmě dál jezdím na výlety a tábory, neboť to se dá stíhat i z velké dálky. Moje aktivita pro oddíl přeskočila z klubové na unijní. V současné době zastávám pozici Místonáčelníka pro členskou základnu na Ústředí České tábornické unie.

6 komentářů u „Den dětí v Medlánkách – pro pořadatele“

  1. Pozor, změna v propozicích! Stanoviště tento rok budeme udržovat jen do 15h, poté úklid a již jsme volní. Návrat do Líšně odhaduji na 16.h, takže máte ještě zbytek dne pro sebe 🙂

  2. „Jako bonus potkáte lidi z Malé placky a to se vyplatí!“ Dobrá věta Moris 😀 Mimochodem – moc se těším 🙂

Komentáře nejsou povoleny.