Přihlášení pro děti 2016

Náš oddíl se snaží jít s dobou a naučit děti novým znalostem. Z toho důvodu minulý rok vznikla možnost přihlášení se na kamzičí web. Děti se tak mohou přihlašovat na výlety jediným kliknutím, mohou dešifrovat úkoly, psát si navzájem zprávy a dělat všechno možné, však po přihlášení uvidíte 😀 .

Přihlásit se můžete pomocí widgetu v pravém sloupečku stránek. Přihlašovací jména naleznete v této tabulce. Ostatní přihlašovací jména z minulých let (příspěvek 1 a příspěvek 2) samozřejmě zůstávají v platnosti 🙂

Risa Sara
 Adam  Michal
Tomas Davidek
Petr  BaraP
 Sarka Marek
 BaraM

Hesla pro přihlášení

Heslo se skládá z prvních šesti číslic vašeho rodného čísla. To jsou ty čísla, která jsou před lomeno. Uvedu příklad.

Jsem Moris a narodil jsem se 28. 5. 2009. Moje rodné číslo je v pořadí rok, měsíc, den / nějaká čtyři čísla. V mém případě by výsledné heslo bylo 090528.

Když se nedaří přihlásit

Zadáváte-li správné přihlašovací jméno i heslo a stále se nedaří, zkuste jeden z těchto postupů.

  • Na této stránce zadejte email jednoho z rodičů (ten, co je psán v přihlášce do klubu). Obratem by měla dojít zpráva s dalšími pokyny na změnu hesla.
  • Nefunguje-li automatický postup, napište zprávu na kamzičí email. V průběhu dne vám změníme přihlašovací heslo a to vám pošleme. Kamzičí email je tk.kamzici.brno@seznam.cz.

Tento rok se vám přihlášení bude hodit o to více, neboť budete získávat nějaké ty groše díky splněným úkolům na stránkách. To však ještě vyhlásíme, až to bude aktuální a připravené 🙂

Moris

Do Kamzíku mě přibrali na základní škole Pohankova ve 2.třídě. Nábor prováděli Pepís a Karas a v té době jsem si řekl proč to nezkusit. Již od první schůzky jsem se stal aktivním členem a bavím se tím doteď. V kamzíku jsem poznal fajn lidi, které bych nejspíš nikde jinde nepotkal a navštívil jsem tolik míst kam bych nikdy jindy nevstoupil. A to je můj důvod proč tu být. Zábava, kamarádi, poznání, hobby. Jsem členem tohoto oddílu od středy 8. září 2004. a od té doby jsem prošel pozicemi rádce skupinky, praktikant, etapovkář, hlavní vedoucí přes školní rok, až po funkci hlavního vedoucího na letním táboře, kde jsem setrval 4 roky až do ostěhování z Brna. Nyní pomáhám oddílu na dálku správcováním webu a programováním drobných funkcí, které oddíl potřebuje. A samozřejmě dál jezdím na výlety a tábory, neboť to se dá stíhat i z velké dálky. Moje aktivita pro oddíl přeskočila z klubové na unijní. V současné době zastávám pozici Místonáčelníka pro členskou základnu na Ústředí České tábornické unie.

1 komentář u „Přihlášení pro děti 2016“

  1. Členům, kterým už je nově nad 12 let, jsme otevřeli další možnosti, co se dá na webu dělat. Po přihlášení uvidíte něco nového, co jste jako mladší členové neviděli. Včetně možnosti psát do oddílové kroniky…

Komentáře nejsou povoleny.