Za Gránickým mlokem do Znojma

Termín:26. – 29. října 2017
Sraz:Ve čtvrtek 26. října 2017 v 7:50 hod ve vestibulu hl. nádraží Brno
Odjezd:V 8:36 hod vlakem Rx805 směr Břeclav a dále do Znojma
Návrat:V neděli 29. října 2017 v 18:36 hod vlakem do Brna (hl. n.)
Přihlášky:Závazné přihlášení na akci je nutné učinit nejpozději do neděle 22. října 2017 sms vedoucímu akce nebo odevzdáním návratky na schůzce
Ubytování:V centru Stará vodárna ve Znojmě
Stravování:Společné stravování zajištěno od čtvrteční večeře
Program:Objevování okolí Znojma a procházka Gránickým údolím, prohlídka historického podzemí, hry a soutěže o groše a drobné odměny
S sebou:Velký batoh nebo krosna, spacák, karimatka, batůžek na jednodenní výlet, vhodné oblečení odpovídající počasí (tj. zimní bunda, mikina, čepice přes uši, rukavice, náhradní trička, kalhoty na ven, tepláky do klubovny, podvlékačky nebo termoprádlo, náhradní spodní prádlo, dostatek ponožek, souprava na spaní), pevné turistické boty (nepromokavé, které netlačí), tenisky na běhání, přezůvky do místnosti, hygiena (tj. mýdlo, ručník, pasta na zuby, kartáček, hřeben, toaletní papír, papírové kapesníky), ešus a lžíce, zápisník a tužka, šátek a uzlák, pláštěnka, svítilna, láhev na pití (případně termoska).
Poznámka:Veškerou výstroj musí mít děti sbalenou do jednoho zavazadla, které budou moci sami nést (cca 2 km). Léky, které děti pravidelně užívají, odevzdejte vedoucímu na srazu. Prosíme o odevzdání kopie kartičky pojišťovny.
Vedoucí akce:David 'Dave' Dobrovolný, tel: 608 531 728

Podzimní prázdniny lákají k putování po blízkých i vzdálenějších končinách naší krásné vlasti. S Kamzíky se tentokrát vypravíme do krásného města Znojma, kde si užijeme spoustu zábavy při objevování zdejší přírody, navštívíme nejen historické podzemí a nabažíme se podzimních radovánek.

Dave

3 komentáře u „Za Gránickým mlokem do Znojma“

  1. Aktuálně. Návrat vlakem Os 4630 v 18.49 +8min zpoždění. Změnily jsme vlak kvůli zpřetrhanému vedení na trase rychlíku.

  2. Fotky už máme online ve fotoalbu na Zonerama. Zápisek do kroniky by měl být v následujících dnech.

Komentáře nejsou povoleny.