Za profesorem Absolonem

Termín:11. března 2018
Sraz:v 7:30 hod ve vestibulu vlakového nádraží Brno-Židenice (odjezd vlakem v 8:05 hod směr Blansko)
Návrat:v 18:20 hod na nám. Karla IV. v Líšni
Program:návštěva Sloupsko-Šošůvské jeskyně, procházka okolím zříceniny hradu Holštejn, průzkum jeskyní kolem Holštejna
S sebou:2x jízdenka IDSJMK na 7 zón (popř. šalinkarta + 2x jízdenka na 5 zón), svačina a pití na celý den, deníček, tužka, šátek, uzlák, čelovka, pláštěnka, teplé sportovní oblečení a pevné nepromokavé boty
Vedoucí akce:Kateřina 'Pepís' Karásková, tel: 721 768 665
Pepís

Narodila jsem se v Brně-Líšni, kde již několik desítek let spokojeně bydlím. Na „Holzovce“, kam jsem chodila do školy, mě zaujal turistický kroužek, a tak jsem jej začala navštěvovat. Příroda i noví kamarádi mi byli velmi blízcí, ale po pěti letech zvítězila moje druhá záliba – hudba, a já většinu času věnovala právě jí. Ale často se mi zastesklo po výletech s partou stejných nadšenců a v roce 2004 jsem se k oddílu vrátila a začala pravidelně chodit na schůzky Kamzíků v Líšni. Úspěšně jsem zakončila studium na Masarykově univerzitě, vystudovala obory Překladatelství ruského jazyka a Filologicko-areálová studia. Nyní pracuji na Krajském úřadě v Brně, kde mám na starost zahraniční spolupráci. Mimo oddíl se věnuji hře na kytaru, sbírám balené cukry a pytlíky od čajů, jezdím hodně do přírody a navštěvuji kulturní akce. Ale i přes moji aktivitu se snažím věnovat co nejlépe a s radostí všem dětem, se kterými trávím svůj volný čas, ať už na schůzkách, výletech nebo na táboře.

1 komentář u „Za profesorem Absolonem“

  1. Nemluvím za oddílové vedoucí, ale prosím všechny, aby se na výlet vybavili lístky na MHD. Když si to přiklapete na sraz s tím, že „maminka lístky nesehnala“, tak nečekejte, že je na místě vedoucí vykouzlí, viz minulý výlet po rozhlednách.

Komentáře nejsou povoleny.