Velikonoční prázdniny v Rapoticích

Termín:29. března – 1. dubna 2018
Sraz:V 9:00 hod ve vestibulu hlavního nádraží v Brně
Návrat:V 16:10 hod vlakem z Rapotic na hl. n. v Brně
Přihlášky:Závazné přihlášení je třeba učinit do neděle 25. 3. sms nebo osobně vedoucímu akce, návratky a poplatek za akci do středy 28. 3.
Ubytování:V tělocvičně ZŠ Rapotice
Program:Hry a soutěže o ceny, tábornické dovednosti, procházky okolím Rapotic, zpěv s kytarou, pletení mrskaček a barvení vajíček, velikonoční mrskut
S sebou:Spacák, karimatka, malý batůžek na výlety, pevné nepromokavé turistické boty, teplé oblečení dle počasí (ponožky, spodní prádlo, tričko, kalhoty, mikina, bunda, čepice + náhradní oblečení), oblečení na převlečení do ubytovny, spací oděv, přezůvky, pláštěnka, ešus a lžíce, hygienické potřeby (kartáček, pasta, mýdlo, ručník, kapesníky), deníček, tužka, šátek, uzlák
Další vybavení:Holky: mašličky, nálepky a vše na zdobení vajíček; Kluci: nůž a provázek na výrobu mrskaček
Poznámka:Upozorňujeme, že všechny věci budou mít děti sbaleny v jednom batohu, který budou moci sami nést (od vlaku jdeme cca 15 minut pěšky). Na srazu vedoucímu odevzdejte také kopii kartičky pojišťovny a příp. léky, které dítě pravidelně užívá.
Vedoucí akce:Kateřina 'Pepís' Karásková, tel: 721 768 665
Pepís

Narodila jsem se v Brně-Líšni, kde již několik desítek let spokojeně bydlím. Na „Holzovce“, kam jsem chodila do školy, mě zaujal turistický kroužek, a tak jsem jej začala navštěvovat. Příroda i noví kamarádi mi byli velmi blízcí, ale po pěti letech zvítězila moje druhá záliba – hudba, a já většinu času věnovala právě jí. Ale často se mi zastesklo po výletech s partou stejných nadšenců a v roce 2004 jsem se k oddílu vrátila a začala pravidelně chodit na schůzky Kamzíků v Líšni. Úspěšně jsem zakončila studium na Masarykově univerzitě, vystudovala obory Překladatelství ruského jazyka a Filologicko-areálová studia. Nyní pracuji na Krajském úřadě v Brně, kde mám na starost zahraniční spolupráci. Mimo oddíl se věnuji hře na kytaru, sbírám balené cukry a pytlíky od čajů, jezdím hodně do přírody a navštěvuji kulturní akce. Ale i přes moji aktivitu se snažím věnovat co nejlépe a s radostí všem dětem, se kterými trávím svůj volný čas, ať už na schůzkách, výletech nebo na táboře.

1 komentář u „Velikonoční prázdniny v Rapoticích“

  1. S sebou nezapomeňte také jídlo a pití na čtvrtek během dne. První společné jídlo bude čtvrteční večeře.

Komentáře nejsou povoleny.