Náborová schůzka pro rok 19/20

Termín:11. září 2019
Sraz:v 16:00 hod. na náměstí Karla IV. (u parkoviště vedle Coopu)
Návrat:v 18:00 hod. na místo srazu
Program:zaměřený na nováčky z náboru na školách. Procházka pěšky do Mariánského údolí. Hraní seznamovacích her. Informace o tom, kdo jsme a jak fungujeme. O schůzkách, výletech, letním stanovém táboře. Akční hra i pro ty nejmenší. Návrat autobusem č. 55 z Mariánského údolí na místo srazu. Rozdání přihlášek do oddílu.
S sebou:Deníček, tužku, šátek, uzlák (provaz 1,5m x 4-8mm). Pití, malou svačinu. Šalinkartu nebo jízdenku na 15min MHD.
Poznámka:Nebojte se nás navštívit. Nezávazně si vyzkoušet, kolik zábavy a přátel se dá poznat během 2hodinového pobytu na čerstvém vzduchu. A kolik možností nabízíme, pokud začnete aktivně chodit do oddílu.
Vedoucí akce:Kateřina 'Pepís' Karásková, tel: 721 768 665

Pepís

Narodila jsem se v Brně-Líšni, kde již několik desítek let spokojeně bydlím. Na „Holzovce“, kam jsem chodila do školy, mě zaujal turistický kroužek, a tak jsem jej začala navštěvovat. Příroda i noví kamarádi mi byli velmi blízcí, ale po pěti letech zvítězila moje druhá záliba – hudba, a já většinu času věnovala právě jí. Ale často se mi zastesklo po výletech s partou stejných nadšenců a v roce 2004 jsem se k oddílu vrátila a začala pravidelně chodit na schůzky Kamzíků v Líšni. Úspěšně jsem zakončila studium na Masarykově univerzitě, vystudovala obory Překladatelství ruského jazyka a Filologicko-areálová studia. Nyní pracuji na Krajském úřadě v Brně, kde mám na starost zahraniční spolupráci. Mimo oddíl se věnuji hře na kytaru, sbírám balené cukry a pytlíky od čajů, jezdím hodně do přírody a navštěvuji kulturní akce. Ale i přes moji aktivitu se snažím věnovat co nejlépe a s radostí všem dětem, se kterými trávím svůj volný čas, ať už na schůzkách, výletech nebo na táboře.

2 komentáře u „Náborová schůzka pro rok 19/20“

  1. Dobrý den,

    je, prosím, možné, abych se jako rodič účastnila první schůzky též a to i včetně mladšího sourozence (3 roky)? Syn má 6 let, ráda bych i osobně viděla, jak fungujete. Děkuji.

    Marcela Vavrušová
    608 634 743

  2. Vážená paní Vavrušová,

    určitě Vás rádi uvítáme na první schůzce, můžete se dostavit spolu se synem a schůzku si s námi všemi zažít.

    Na viděnou!

    Kateřina „Pepís“ Karásková, vedoucí

Komentáře nejsou povoleny.