Kamzíci na vodě – splutí řeky Jihlavy pro starší

Termín:22. září 2019
Sraz:na parkovišti vedle Coopu na náměstí Karla IV. v 6:10
Odjezd:v 6:20 auty na břeh řeky u Mohelna
Návrat:cca ve 14h na náměstí Karla IV.
Přihlášky:Závazné přihlášení je nutné učinit nejpozději ve středu 18. 9. emailem, SMSkou, či tlačítkem na oddílových stránkách "Jedu taky!". Návratky a peníze v den srazu. Počet míst je omezený loděmi na 8 lidí. Kdo dřív přijíde, ten dřív mele.
Program:Splutí řeky Jihlavy při příležitosti vyššího stavu vody při upouštění přehrady. Jedná se o hromadnou akci, ke které se přidají i Kamzíci. Osahání si kanoe Pálava, zaučení se na lodi a následný sjezd 17km vody. Voda je vhodná pro začátečníky.
Výstroj a výzbroj:Oblečení odpovídající počasí (vč. čepice a sandálů kterým nevadí zmoknout). Jídlo a pití na půl dne. Pádla a vesty budeme mít z půjčovny, včetně malého nepromokavého vaku přímo do lodi. Do auta druhé suché oblečení na převlečení.
Poznámka:Akce je určena pro STARŠÍ členy oddílu (tzn. 12+ let).
Vedoucí akce:Marek 'Moris' Vach, tel: 604 804 464
Moris

Do Kamzíku mě přibrali na základní škole Pohankova ve 2.třídě. Nábor prováděli Pepís a Karas a v té době jsem si řekl proč to nezkusit. Již od první schůzky jsem se stal aktivním členem a bavím se tím doteď. V kamzíku jsem poznal fajn lidi, které bych nejspíš nikde jinde nepotkal a navštívil jsem tolik míst kam bych nikdy jindy nevstoupil. A to je můj důvod proč tu být. Zábava, kamarádi, poznání, hobby. Jsem členem tohoto oddílu od středy 8. září 2004. a od té doby jsem prošel pozicemi rádce skupinky, praktikant, etapovkář, hlavní vedoucí přes školní rok, až po funkci hlavního vedoucího na letním táboře, kde jsem setrval 4 roky až do ostěhování z Brna. Nyní pomáhám oddílu na dálku správcováním webu a programováním drobných funkcí, které oddíl potřebuje. A samozřejmě dál jezdím na výlety a tábory, neboť to se dá stíhat i z velké dálky. Moje aktivita pro oddíl přeskočila z klubové na unijní. V současné době zastávám pozici Místonáčelníka pro členskou základnu na Ústředí České tábornické unie.

1 komentář u „Kamzíci na vodě – splutí řeky Jihlavy pro starší“

Komentáře nejsou povoleny.