Pololetní průzkum Moravského krasu

Termín:31. ledna – 2. února 2020
Sraz:V pátek 31.1.2020 v 9:20 hod. ve vestibulu vlakového nádraží Brno-Židenice
Odjezd:Vlakem Os 4712 v 10:05 hod. do Blanska
Návrat:V neděli 2.2.2020 v 15:54 hod. vlakem Os 4727 na nádraží Brno-Židenice
Přihlášky:Závazné přihlášení vedoucímu akce odevzdáním návratky, smskou nebo přihlášením zde na webu je potřeba učinit do neděle 26. ledna 2020.
Návratky:Vyplněné návratky a poplatek za akci odevzdejte vedoucímu akce nejpozději do středy 29. ledna 2020.
Ubytování:V sále DDM Oblázek Blansko (http://ddmblansko.cz/?page_id=457)
Stravování:Společné od páteční večeře. Páteční oběd a svačina z vlastních zásob.
Program:Poznávání Moravského krasu, návštěva Domu přírody, hry a soutěže pro děti, výroba KPZ, zpěv s kytarou
Výstroj a výzbroj:Krosna (na cestu), malý batůžek na výlety, spacák a karimatka, přezůvky, teplé pevné nepromokavé boty + náhradní, teplé oblečení dle počasí (bunda, kalhoty + náhradní, svetr, tričko s dlouhým rukávem, spodní prádlo, ponožky + náhradní, podvlíkačky, čepice, šála, rukavice), oblečení na pobyt v místě ubytování (tepláky, triko, mikina) a na spaní, ešus, lžíce, hrníček na pití, termoska, svítilna (čelovka), deníček, tužka, šátek, uzlák, svačina na páteční cestu a oběd, věci pro výrobu KPZ, reflexní páska
Zvláštní vybavení:Potřeby pro výrobu KPZ (krabička poslední záchrany): plastová/plechová uzavíratelná krabička velikosti cca 10x10x5 cm a obsah krabičky, např. jehla a nit, knoflíky, náplasti, provázek, papíry a malá tužka, 2x 10 Kč, zápalky, zavírací špendlíky, hroznový cukr atd. Nějaké věci pro vybavení KPZ budou mít pro děti také vedoucí. Více o KPZ zde: https://www.kamzici.cz/pro-cleny/krabicka-posledni-zachrany-cili-kpz/
Poznámka:Prosíme, aby měly děti na cestu pouze jedno zavazadlo (krosnu), které budou schopni od vlaku na místo ubytování nést sami. Pokud děti užívají nějaké léky, odevzdejte je vedoucímu na srazu.
Vedoucí akce:František 'Koleje' Kolejka, tel: 731 250 869

O pololetních prázdninách vyrážíme s dětmi na víkendovku do Moravského krasu. Čeká nás zábava, hry a průzkum zdejší přírody, jeskyní a zajímavostí. Těšíme se na hojnou účast!

Koleje

!popisek!

1 komentář u „Pololetní průzkum Moravského krasu“

  1. S Pepís přijedeme v sobotu dopoledne (před obědem nebo tak nějak). A v neděli autem všechno odvezeme. Ale prý to už s vama řešila.

Komentáře nejsou povoleny.