Drakiáda neděle (zrušeno)

Termín:11. října 2020
Sraz:V neděli 11. 10. 2020 na Náměstí Karla IV. v 8:30
Návrat:V neděli 11. 10. 2020 na Náměstí Karla IV. v 17:00
Přihlášky:Komentářem na webu pod danou akci (pozor, jsou 2 termíny!) do středy 7. 10.
Program:Stavění a pouštění draků
S sebou:Oblečení na pouštění draka i do klubovny, provázek na pouštění draka aspoň 15m, deníček, tužku, uzlák, šátek, svačinu a pití, výtvarné potřeby, nůž, nůžky, dobrou náladu
Vedoucí akce:Marek 'Moris' Vach, tel: 604 804 464

Už jste někdy vlastního draka vyrobili? Ne? No tak to pojďte s Kamzíky vyzkoušet! Vítáni jsou i rodiče na pomoc menším kamzíkům. Kdo by si chtěl ze starších kamzíků vyrobit jiného než děláme každý rok, tak si musí donést vlastní materiál (pokud ho bude více než na toho co budeme vyrábět) a vytisknutý návod. Se všemi draky pomůžeme jak bude v našich silách, ale pokud máte nějakého složitějšího draka je lepší začít už doma (nařezat tyčky…) aby nezabral tolik času na výrobu.

Moris

Do Kamzíku mě přibrali na základní škole Pohankova ve 2.třídě. Nábor prováděli Pepís a Karas a v té době jsem si řekl proč to nezkusit. Již od první schůzky jsem se stal aktivním členem a bavím se tím doteď. V kamzíku jsem poznal fajn lidi, které bych nejspíš nikde jinde nepotkal a navštívil jsem tolik míst kam bych nikdy jindy nevstoupil. A to je můj důvod proč tu být. Zábava, kamarádi, poznání, hobby. Jsem členem tohoto oddílu od středy 8. září 2004. a od té doby jsem prošel pozicemi rádce skupinky, praktikant, etapovkář, hlavní vedoucí přes školní rok, až po funkci hlavního vedoucího na letním táboře, kde jsem setrval 4 roky až do ostěhování z Brna. Nyní pomáhám oddílu na dálku správcováním webu a programováním drobných funkcí, které oddíl potřebuje. A samozřejmě dál jezdím na výlety a tábory, neboť to se dá stíhat i z velké dálky. Moje aktivita pro oddíl přeskočila z klubové na unijní. V současné době zastávám pozici Místonáčelníka pro členskou základnu na Ústředí České tábornické unie.

10 komentářů u „Drakiáda neděle (zrušeno)“

  1. Aktuální stav – zbývají 4 volná místa.
    Přihlášení na akci: Moris, Krokodýl, Matýsek, Matýsek táta, Lukášek

  2. Šári, tohle je ale vlákno pro nedělní výlet. Sobota je už plná. Chceš využít nedělního termínu, nebo přenecháš místo dalšímu?

    Zatím Ti místo držím, do zítřejšího poledne.

    Dále je přihlášen Kahun.

    Zbývá poslední volné místo.

Komentáře nejsou povoleny.