Sněhuláková výzva

Termín:14. – 24. ledna 2021
Program:Vlastnoruční stavba originálního sněhuláka :-) Postavte sněhuláka výšky min. 60 cm za domem, v parku nebo na zahradě, vyfoťte se s ním a pošlete nám fotku mailem na adresu: tk.kamzici.brno@seznam.cz do neděle 17.1. do 12 hodin - v tomto případě pošleme fotky do soutěže, kterou pořádá Jihočeská oblast ČTU, hromadně za Kamzíky. Každý člen může zaslat pouze jednu fotku.
Popř. můžete fotky zasílat v termínu do neděle 24.1. k vyhodnocení kamzičí porotě, kdy vybereme tři nejlepší sněhuláky a jejich stavitele ohodnotíme kamzičím grošem.
Výstroj a výzbroj:Oblečení na sníh, rukavice, hrnec, mrkev a další doplňky pro sněhuláka, mobil nebo foťák, e-mailová adresa.
Vedoucí akce:Kateřina 'Pepís' Karásková, tel: 721 768 665

Protože se ulice zasypaly sněhem, zveme všechny děti, rodiče a kamarády připojit se ke kamzičí sněhulákové výzvě. Vyhlašujeme soutěž o nejhezčího a nejoriginálnějšího vlastnoručně postaveného sněhuláka výšky min. 60 cm, kterého vybere speciálně sestavená porota vedoucích. Mimo jiné se pokusíme udělat rekord v počtu postavených sněhuláků v soutěži, kterou pořádá Česká tábornická unie. Posílejte nám fotky sněhuláků a získejte odměnu v podobě kamzičích grošů.