Potravinová sbírka s Kamzíky

Termín:22. května 2021
Vedoucí akce:Kateřina 'Pepís' Karásková, tel: 721 768 665

V letošním roce, který se stále nese v duchu koronavirové krize, je potřeba pomáhat častěji, než obvykle. Česká tábornická unie a náš oddíl Kamzíci Brno se připojil k potravinové sbírce, kterou pravidelně na různých místech pořádá Potravinová banka Jihomoravského kraje (https://www.foodbankbrno.cz/). Udělejte dobrý skutek a pomozte Kamzíkům vykouzlit radost těm, kteří to opravdu potřebují.

Sbírka proběhne v sobotu 22. května 2021 v rámci Rodinného festivalu na Kotlance (více o festivalu: https://rcjasminka.cz/). Trvanlivé potraviny bude možnost odevzdat v průběhu celého dne (10-17 hod.) v klubovně TK Kamzíci Brno, Kotlanova 7 (Centrum volnočasových aktivit, vedle KCL).

Děkujeme i za malou pomoc, která se cení.

Pepís

Narodila jsem se v Brně-Líšni, kde již několik desítek let spokojeně bydlím. Na „Holzovce“, kam jsem chodila do školy, mě zaujal turistický kroužek, a tak jsem jej začala navštěvovat. Příroda i noví kamarádi mi byli velmi blízcí, ale po pěti letech zvítězila moje druhá záliba – hudba, a já většinu času věnovala právě jí. Ale často se mi zastesklo po výletech s partou stejných nadšenců a v roce 2004 jsem se k oddílu vrátila a začala pravidelně chodit na schůzky Kamzíků v Líšni. Úspěšně jsem zakončila studium na Masarykově univerzitě, vystudovala obory Překladatelství ruského jazyka a Filologicko-areálová studia. Nyní pracuji na Krajském úřadě v Brně, kde mám na starost zahraniční spolupráci. Mimo oddíl se věnuji hře na kytaru, sbírám balené cukry a pytlíky od čajů, jezdím hodně do přírody a navštěvuji kulturní akce. Ale i přes moji aktivitu se snažím věnovat co nejlépe a s radostí všem dětem, se kterými trávím svůj volný čas, ať už na schůzkách, výletech nebo na táboře.

1 komentář u „Potravinová sbírka s Kamzíky“

  1. Doufám, že budeme lepší, než kamarádi z TK Špunti Prace, kteří vybrali v potravinové sbírce krásných 382 kg!

Komentáře nejsou povoleny.