Den otevřených dveří v nové klubovně

V sobotu 22. května jsme mohli po dlouhé době konečně otevřít dveře naší nové klubovny a pozvat všechny Kamzíky a jejich rodiče na návštěvu. V rámci II. rodinného festivalu na Kotlance, který se konal a do jehož organizace jsme se společně s rodinným centrem Jasmínka a KC Líšeň zapojili, jsme uskutečnili den otevřených dveří v nové klubovně a zároveň kamzičí potravinovou sbírku na dobrou věc.

Přípravy probíhaly už od pátku a sobotních brzkých ranních hodin, abychom v 10 hodin mohli přivítat první návštěvníky. I přes deštivé dopoledne jich přišlo poměrně hodně, mezi nimi i naši bývalí vedoucí, členové a kamarádi oddílu. Odpoledne vykouklo sluníčko, které přilákalo ještě větší počet veřejnosti, a tak jsme nakonec vydrželi na místě až do pozdních podvečerních hodin.

Během festivalu si návštěvníci s Kamzíky mohli projít tábornický kvíz, vymalovat si kamzičí omalovánky, vyzkoušet morseovku, prohlédnout si fotky a videa ze schůzek, výletů a letních táborů, nebo si třeba zahrát stolní fotbálek. Úspěch měl také kamzičí obchůdek, kde si členové nakoupili tábornické vybavení, a ohýnek, na kterém si mnozí opekli špekáčky.

Akce byla povedená a potravinová sbírka přinesla nečekaný výsledek. Děkujeme všem, kteří nás přišli podpořit a navštívit v nových prostorech. Snad si jich teď užijeme čím dál víc.