Čarodějná velikonoční výprava

Termín:14. – 17. dubna 2022
Sraz:Ve čtvrtek 14.04.2022 v 8:40 hod. ve vestibulu Hlavního nádraží Brno
Odjezd:V 9:18 hod. vlakem R905 Bouzov do Šumperku
Návrat:V neděli 17.04.2022. v 16:43 na Hlavní nádraží Brno vlakem R906 Bouzov
Přihlášení:Závazné přihlášení formou odevzdané návratky a zaplaceného poplatku za akci je potřeba učinit do neděle 10.04.2022, a to na schůzce vedoucímu akce.
Ubytování:Ve Skautském domě v Šumperku
Stravování:Společné stravování (první jídlo je čtvrteční večeře)
Program:Hry a soutěže, výlety do přírody Jeseníků, zpěv s kytarou, výuka tábornických dovedností, nákup tábornického vybavení za groše, velikonoční radovánky
Výbava:Velký batoh nebo krosna, malý batůžek na výpravy, deníček a tužka, šátek, uzlák, reflexní páska, KPZ (kdo má), kapesní nožík, ešus a lžíce, hrnek, spací pytel, karimatka, pyžamo, turistické boty, přezůvky, svetr či mikina, tričko či košile, tepláky, dlouhé kalhoty, hygiena (sprchový gel, kartáček a pasta, papírové kapesníčky), ručník, spodní prádlo, ponožky, bunda, čepice (kšiltovka), pláštěnka, svítilna, láhev na pití (alespoň 1,5l), svačina na čtvrteční oběd a na cestu (první společné jídlo je čtvrteční večeře)
Zvláštní výbava:Nasbírané groše na možný nákup tábornického vybavení (pro zájemce), na velikonoční program - kluci: provázek na pletení mrskačky, kapesní nožík, holky: barvy a nálepky na vajíčka, mašličky a pentle na mrskačky
Poznámka:Všechny věci sbalte do jednoho zavazadla (krosna), které budou děti moci samy nést (od vlaku k ubytování je to kousek, asi 1,2 km). Pokud dítě užívá pravidelně léky, odevzdejte je vedoucímu na srazu, společně s fotokopií kartičky pojišťovny.
Vedoucí akce:Kateřina 'Pepís' Karásková, tel: 721 768 665

V letošním roce nám snad už bude přáno a vyrazíme na tradiční a tolik oblíbenou velikonoční výpravu všichni společně. Máme zajištěno ubytování v Šumperku a těšíme se, že objevíme krásy pro nás nepoznaného podhůří Jeseníků. Samozřejmě nás čekají i velikonoční radovánky, pletení mrskaček a barvení vajíček. Děti určitě ocení možnost nákupu tábornického vybavení za nasbírané groše. A kdo chce jet v létě na tábor, tuto akci nesmí vynechat!