Volební sněm ČTU JM v Níhově

Po čtyřech letech jsme se sešli s kamarády z ostatních klubů České tábornické unie Jižní Morava na sněmu oblasti na krásném tábořišti TK Rawen u Níhova, abychom projednali, co se za poslední dobu událo, a co naši organizaci do budoucna čeká. Jelikož 17. dubna letošního roku odešel do trampského nebe dlouholetý náčelník ČTUJM Žanek, který stál u zrodu samotné organizace, byl sněm zároveň volební a večerní oheň vzpomínkový.

Za Kamzíky se zúčastnili: Matouš, Pepís, Hanka, Smrky, Stoupa se Štěpánkem a Vojtíškem, Koleje a Kahunas. Doprovázel a fotil Karas. Někteří se na sněm vydali pěšky z Řikonína, aby si užili jarní přírodu údolí říčky Haldy. Jiní dojeli až na místo, kde jsme se nakonec sešli v počtu téměř 100 členů z různých klubů ČTUJM.

Novou náčelnicí byla zvolena kamarádka Buďa. Po „pracovní“ části (jednání a volbě nového vedení) byl zapálen slavnostní vzpomínkový oheň, zazněla Vlajka a Zelené pláně a dál pokračovala volná zábava. Byla to vydařená akce, počasí vyšlo na jedničku a moc jsme si užili po delší době takovéto prima setkání.

HTML galerie Zonerama
HTML galerie 1