Šlapací výlet do Javorníku

Termín:13. – 15. května 2022
Sraz:V pátek 13.05.2022 v 17:00 hod. ve vestibulu Hlavního nádraží Brno
Odjezd:V 17:28 vlakem
Návrat:V neděli 15.05.2022 v 16:35 na Hlavní nádraží do vestibulu
Přihlášení:Závazné přihlášení formou SMS, emailem, odevzdáním podepsané návratky vedoucímu, kliknutím na tlačítko "Jedu taky!" pod příspěvkem na webu. Přihlášení je potřeba učinit nejpozději do středy 11. 5. 2022.
Ubytování:Chata Kristýna - Javorník nad Veličkou, spaní ve vlastním spacáku
Stravování:Společné stravování v ceně od páteční večeře
Program:Výlety do kopců Bílých Karpat, hry a výuka tábornických dovedností.
Výbava:Velký batoh nebo krosna, malý batoh na jednodenní výpravy, turistické boty, přezůvky, teplé oblečení, spodní prádlo a ponožky, spací pytel + karimatka, souprava na spaní, hygiena (mýdlo, ručník, kartáček a pasta na zuby, toaletní papír), svítilna, ešus, hrnek a lžíce, deníček a tužka, šátek a uzlák, láhev na pití, pláštěnku, KPZ a reflexní pásku. Vše sbaleno do krosny.
Poznámka:Oblečení a obutí odpovídající ročnímu období a počasí! (čepice, svetr, bunda, ideálně nepromokavé boty, atd.). Veškeré věci musí mít děti sbaleny do jednoho batohu, který budou schopní sami nést. V případě, že dítě užívá pravidelně léky, odevzdejte je na srazu vedoucímu akce.
Vedoucí akce:Martin 'Smrky' Smrkal, tel: 721 932 010

Možná poslední větší výlet před naším milovaným táborem. Vyšlápneme nějaký ten kopeček, upečeme buřty, zabékáme? Chata uprostřed lesů, vod a strání …ideální