Závěrečná schůzka šk. r. 2021/2022 a posezení s rodiči na zahradě Orlovny

Termín:29. června 2022
Sraz:V 16 hod. na nám. Karla IV. v Líšni (vedle Coopu)
Návrat:Konec schůzky v 18 hod. na zahradě Orlovny. Následně ohýnek a posezení s dětmi a rodiči.
Přihlášení:Prosíme o nahlášení účasti dětí a rodičů formou sms vedoucímu akce, a to do neděle 26. června, abychom zajistili dostatek špekáčků.
Program:Vyhodnocení školního roku (diplomy, sladké i věcné odměny pro děti), nákup věcí z kamzičího obchůdku za nasbírané groše. Následně posezení u ohně, opékání špekáčků, pokec s vedoucími a rodiči.
Výbava:Věci na schůzku (deníček, tužka, šátek, uzlák), malá svačinka a pité, sportovní oblečení a obuv dle počasí. Na posezení něco k pití, popř. jídlu, co máte rádi, špekáčky budou zajištěny.
Poznámka:Groše s sebou - proběhne výměna za nasbírané body (tzn. dostanete další groše) a následně si za ně budete moci nakoupit tábornické vybavení.
Vedoucí akce:Kateřina 'Pepís' Karásková, tel: 721 768 665

Školní rok se pomalu chýlí ke konci. Dovolte nám pozvat všechny děti na závěrečnou schůzku, kde vyhodnotíme nejlepší kamzíky, kteří pilně soutěžili během celého roku na schůzkách a pravidelně jezdili na výpravy. Nezapomeňte s sebou nasbírané groše, budou se hodit na nákup věcí z obchůdku.

Následně po skončení schůzky zveme všechny rodiče na posezení a pokec s vedoucími k ohýnku na zahradu Orlovny. Těšíme se, že se před prázdninami uvidíme, popovídáme o táboře a užijeme si společný podvečer v krásném kousku zeleně v Líšni.