Mikulášská tvořivá schůzka

Termín:7. prosince 2022
Sraz:V 16:00 hod. na nám. Karla IV. v Líšni (vedle COOPu)
Návrat:V 18:00 hod. na nám. Karla IV. v Líšni (vedle COOPu)
Přihlášení:Přihlaš se tlačítkem Jedu taky! na webu, ať víme, na koho se může Mikuláš těšit.
Program:Tvoření ozdob na kamzičí vánoční stromeček
Výbava:Tradiční schůzková výbava: Deníček, tužka, šátek, uzlák, malá svačinka a pití, 2x jízdenka na 15 min, přezůvky + věci na tvoření (viz Zvláštní výbava)
Zvláštní výbava:Nůžky, lepidlo, barevné papíry, fixy a pastelky - vše, co máte doma k dispozici na kreativní tvoření
Vedoucí akce:Kateřina 'Pepís' Karásková, tel: 721 768 665

Každý rok touto dobou se těšíme na Mikuláše. Nejinak tomu bude i letos, kdy pořádáme opět mikulášskou tvořivou schůzku. Hlavním úkolem bude výroba ozdob na kamzičí stromeček, který pak společně v klubovně ozdobíme a budeme se tak těšit na příchod Vánoc.

Pepís

Narodila jsem se v Brně-Líšni, kde již několik desítek let spokojeně bydlím. Na „Holzovce“, kam jsem chodila do školy, mě zaujal turistický kroužek, a tak jsem jej začala navštěvovat. Příroda i noví kamarádi mi byli velmi blízcí, ale po pěti letech zvítězila moje druhá záliba – hudba, a já většinu času věnovala právě jí. Ale často se mi zastesklo po výletech s partou stejných nadšenců a v roce 2004 jsem se k oddílu vrátila a začala pravidelně chodit na schůzky Kamzíků v Líšni. Úspěšně jsem zakončila studium na Masarykově univerzitě, vystudovala obory Překladatelství ruského jazyka a Filologicko-areálová studia. Nyní pracuji na Krajském úřadě v Brně, kde mám na starost zahraniční spolupráci. Mimo oddíl se věnuji hře na kytaru, sbírám balené cukry a pytlíky od čajů, jezdím hodně do přírody a navštěvuji kulturní akce. Ale i přes moji aktivitu se snažím věnovat co nejlépe a s radostí všem dětem, se kterými trávím svůj volný čas, ať už na schůzkách, výletech nebo na táboře.

3 komentáře u „Mikulášská tvořivá schůzka“

Komentáře nejsou povoleny.