Jeskyněmi Sloupu

Termín:3. – 5. října 2014
Sraz:V pátek 3.10. v 16:45 ve vestibulu nádraží Židenice.
Odjezd:Vlakem v 17:05 směr Blansko.
Návrat:V neděli 5.10. v 17:53 vlakem na nádraží Židenice.
Návratky:Závazné přihlášení je nutné učinit nejpozději ve středu 1. 10. Návratky odevzdávejte vedoucím na schůzkách. Po přihlášení elektronickou formou lze odevzdat návratku na srazu.
Ubytování:V budově ZŠ Sloup, rezervované máme 2 třídy a tělocvičnu.
Stravování:Společné jídlo v ceně od sobotní snídaně.
Program:Prohlídka Sloupsko-šošůvské jeskyně s průvodcem, hraní bezva her, procházka okolím Sloupu.
Výstroj a výzbroj:Velký batoh nebo krosna, spací pytel, karimatka, batůžek na jednodenní výlet nebo žebradlo.
Vhodné oblečení odpovídající počasí (tj. 2x tričko, mikinu, , kraťasy, dlouhé kalhoty, 2x spodní prádlo, dostatek ponožek, souprava na spaní), pevné turistické boty, tenisky na běhání a procházky, přezůvky do místnosti, hygiena (tj. mýdlo, ručník, pasta na zuby, kartáček, hřebínek, papírové kapesníky), ešus a lžíce, zápisník a tužka, šátek a uzlák, pláštěnka či pončo, svítilna, KPZ a láhev na pití, příp. společenská hra.
Poznámka:Veškerou výstroj musí mít děti sbalenou do jednoho zavazadla, které budou moci sami nést (cestou tam i zpět půjdeme pěšky s batohy na zádech).
Poplatek za akci odevzdejte v době srazu vedoucímu výletu. Léky, které děti pravidelně berou, odevzdejte prosím vedoucímu na srazu s příslušnými pokyny a označené jménem dítěte.
Zbytečně děti nevybavujte na výlet sladkostmi. Děti potom nejí společné jídlo. Sladkosti jsou běžně součástí svačin a odměn za hry.
Vedoucí akce:Marek 'Moris' Vach, tel: 604 804 464

A je to tady! První vícedenní výlet letošního školního roku klepe na dveře. Pojďte se s Kamzíky zúčastnit a užít si akci, při které si zahrajete pěknou řádku her a ještě k tomu se podíváte do největší jeskyně v ČR, co je přístupná veřejnosti. Sezením doma tentokrát o hodně přijídete…tak neváhejte a pojďte snámi užít si víkend!

 

Propozice zde ke stažení.

Moris

Do Kamzíku mě přibrali na základní škole Pohankova ve 2.třídě. Nábor prováděli Pepís a Karas a v té době jsem si řekl proč to nezkusit. Již od první schůzky jsem se stal aktivním členem a bavím se tím doteď. V kamzíku jsem poznal fajn lidi, které bych nejspíš nikde jinde nepotkal a navštívil jsem tolik míst kam bych nikdy jindy nevstoupil. A to je můj důvod proč tu být. Zábava, kamarádi, poznání, hobby. Jsem členem tohoto oddílu od středy 8. září 2004. a od té doby jsem prošel pozicemi rádce skupinky, praktikant, etapovkář, hlavní vedoucí přes školní rok, až po funkci hlavního vedoucího na letním táboře, kde jsem setrval 4 roky až do ostěhování z Brna. Nyní pomáhám oddílu na dálku správcováním webu a programováním drobných funkcí, které oddíl potřebuje. A samozřejmě dál jezdím na výlety a tábory, neboť to se dá stíhat i z velké dálky. Moje aktivita pro oddíl přeskočila z klubové na unijní. V současné době zastávám pozici Místonáčelníka pro členskou základnu na Ústředí České tábornické unie.

2 komentáře u „Jeskyněmi Sloupu“

Komentáře nejsou povoleny.