Lasergame pro starší

Sraz jsme měli v devět hodin na náměstí Karla IV. V 9.11 nám jel autobus na Starou osadu, pak šalina trojka a nakonec náhradní spoj x9. Tak jsme se dostali až na zastávku Jugoslávská, kde je ta naše Tron aréna. Po vstupu jsme se převlékli a pádili do přípravné místnosti. Rozhodili jsme se na 4 týmy.

  • Tým zelený:  Dave, Granko, Koub, Moris
  • Červený tým: Kahun, Kubrt, Míki, Staník
  • Modrý tým: Hanka, Kit, Medúza, Murlock
  • Žlutý tým: Jurko, Kiki, Padák, Veverka

V těchto sestavených skupinkách jsme odehráli celkem 5 her. Skupinky postupně bojovaly každá proti každé a skoro jsme to stihli. Jen zelení vs žlutí se nestihli odehrát, jinak vše klaplo  😉 . Herní módy hrála každá skupinka dle svého uvážení. Vybrala si vždy herní prostředí, tón hlasu a zda s mlhou či bez mlhy. Následovala 15ti minutová bitva o vítězství. Jak to komu šlo naleznete ve fotogalerii.

V poslední hře se zramoval Murlock, co na vyvýšeném ostrůvku herny upadl a zlomil si levou ruku. Takže z této hry si odnesl mimo nálepky do pasu i sádru.

Jinak vše dopadlo skvěle a všechny děti si akci vychválili jako povedenou. Prý by si přáli víc takových  🙂 . Třeba jich víc bude, záleží na Vašem zájmu a chování…zatím se rýsuje prolézání dolních pater Sloupsko-Šošuvské jeskyně.

 

Zajímavé postřehy

  • Nejvyšší skóre nastřílel Miki (5 925 bodů za 85 zásahů hráčů)
  • Nejvyšší skóre měla skupinka Červených (14 650 bodů)
  • Dave v jedné hře trefil 10x Tronpoda
  • Kahunas drží spoušť (1 431 výstřelů za jednu hru)
  • Nejvyšší přesnost měl Moris (20%)
  • Kikča proběhla v jedné hře 5x laserovou bránou
  • Tým Červených jako jediný vyhrál všechny 3 hry

Moris

Do Kamzíku mě přibrali na základní škole Pohankova ve 2.třídě. Nábor prováděli Pepís a Karas a v té době jsem si řekl proč to nezkusit. Již od první schůzky jsem se stal aktivním členem a bavím se tím doteď. V kamzíku jsem poznal fajn lidi, které bych nejspíš nikde jinde nepotkal a navštívil jsem tolik míst kam bych nikdy jindy nevstoupil. A to je můj důvod proč tu být. Zábava, kamarádi, poznání, hobby. Jsem členem tohoto oddílu od středy 8. září 2004. a od té doby jsem prošel pozicemi rádce skupinky, praktikant, etapovkář, hlavní vedoucí přes školní rok, až po funkci hlavního vedoucího na letním táboře, kde jsem setrval 4 roky až do ostěhování z Brna. Nyní pomáhám oddílu na dálku správcováním webu a programováním drobných funkcí, které oddíl potřebuje. A samozřejmě dál jezdím na výlety a tábory, neboť to se dá stíhat i z velké dálky. Moje aktivita pro oddíl přeskočila z klubové na unijní. V současné době zastávám pozici Místonáčelníka pro členskou základnu na Ústředí České tábornické unie.

Výletu se zúčastnili:

1 komentář u „Lasergame pro starší“

Komentáře nejsou povoleny.