Poslední 4 volná místa na tábor

Uzávěrka přihlášek na letní tábor Matějovec 2016 se blíží ke konci. Zítra je jedna z posledních možností, kdy můžete ještě odevzdat vyplněnou přihlášku. Kdo ji ještě nemá a chce jet na tábor, můžete si ji stáhnout na stránce Letní tábor a doma vytisknout, případně na schůzce si ji vyžádat od vedoucího a rychle na místě vyplnit. Termín se týká jen přihlášek, na účastnický poplatek máte ještě čas do konce června.

Rádi bychom připomněli, že na přihláškách na tábor je i kolonka fakturační adresa, kterou zatím nikdo nevyplnil. Myslíme si však, že určitě budou zájemci, kteří dostávají příspěvek na tábor od svého zaměstnavatele. Fakturační adresa je právě pro tento účel. Papírování kolem vyřízení tohoto příspěvku mnohdy trvá i měsíc, proto bychom byli rádi, kdyby jste nám fakturační adresu sdělili co nejdříve. S podrobnějšími dotazy a fakturačními adresami se prosím obracejte na naši hospodářku Haničku.

Děkujeme všem poctivým, kteří jsou již přihlášeni a nečekají na poslední možný termín. Těšíme se opět na plně zaplněný tábor, jako minulý rok. A že se nám líbil! 🙂
Pompeje Morisius 283

Na fotce vzpomínka z minulého tábora – LT Matějovec 2015 Pompeje