Slavíme den dětí… a hned dvakrát!

Termín:31. května 2009
Sraz:V 9:00 hod. na nám. Karla IV. v Líšni
Návrat:Do 17:00 hod. domů
Program:Brněnský dětský den uprostřed Evropy a Bitva o Midway v Mar. údolí (součást Dětského dne rádia Krokodýl)
S sebou:Deníček, tužka, jídlo a pití na celý den, pláštěnka, 3x jízdenka na 60 minut popř. šalinkarta, kamzičí tričko (kdo má).
!!! POZOR !!! Protože předpokládáme nemalý zájem o námořní bitvu, doporučujeme účastníkům přibalit malý dalekohled. (Pro všechny případy :-) )
Vedoucí akce:Jiří 'Karas' Karásek, tel: 735 052 727

Bitva o Midway 2009V tento den plný zábavy věnované dětem navštívíme nově hned dvě velkolepé akce. Tou první bude, jako i v minulých letech, „Brněnský dětský den uprostřed Evropy“, kde se setkáme s našimi kamarády a kamarádkami coby pořadateli. Zahrajeme spoustu zajímavých her, dovíme se opět něco nového a ti úspěšnější si domů odnesou mnoho hezkých cen.

Novinkou letošního roku je „Brněnský dětský den rádia Krokodýl“, který se koná v Mariánském údolí a pro účastníky akce, krom dalších her a zábavy je přichystána velkolepá podívaná, světová premiéra – „Bitva o Midway“. Rádiem řízené modely nejslavnějších bitevních lodí, křižníků, ale i bojového letectva a bombardérů svedou rozhodující bitvu II. světové války o ostrov Midway (3. – 7. 6. 1942, USA × Japonsko). A to vše v neuvěřitelném měřítku 1 : 100! Těšme se tedy na obří detailně vyrobené modely a precizní manévry u nás doma, v Líšni 😉

Kdo nepřijde, prohloupí!

Karas

Na svět, do Líšně, jsem přišel v roce 1984 a též jsem zde chodil do ZŠ - Šimajda, Pohanča, Holzovka - kde mě ve druhé třídě oddíl vtáhl do sebe a už nepustil. V roce 2000 jsem základku dokončil a s drobnými zádrhely o pět let později maturitou v oboru Mechanik počítačem řízených strojů zakončil i Střední odborné učiliště strojírenské a elektrotechnické dole u Zetoru. Protože mě další studium nijak nelákalo, rozhodl jsem zapojit se do pracovního procesu. Deset let mě živila kontrolorská židle, měření všeho druhu, ve společnostech Zetor, Roscomac a Rytech kovo (Královopolská). Montérky už mě přestaly bavit a tak jsem přesedlal do ABB. Nejdřív na konstruktérské křeslo a po čase jsem se přestěhoval do křídla Výzkumu a vývoje, kde vytvářím aplikace pro AR a VR, tedy rozšířenou a virtuální realitu. Svoji činnost v oddílu jsem v roce 2017 ukončil, ale tu a tam vypomáhám svým poradním hlasem "z kamzičího důchodu" a podílím se na tvorbě a správě oddílových digitálních kanálů (web, FB, IG, YT).

4 komentáře u „Slavíme den dětí… a hned dvakrát!“

  1. To nevadí! Ale kdo nepůjde jako pořadatel, může se zúčastnit. Bude to určitě zajímavé. Tak pojďte s námi!!!!

Komentáře nejsou povoleny.