Podzimním Vizovickem

Termín:27. – 30. října 2018
Sraz:V 8:50 hod ve vestibulu hlavního nádraží Brno
Odjezd:V 9:28 hod vlakem Sp 1723 směr Uherské Hradiště
Návrat:V 17:50 hod vlakem Os 4118 z Uherského Hradiště na hl. nádraží Brno
Přihlášky:Závazné přihlášení na akci je nutné učinit nejpozději do středy 24. října sms vedoucímu akce nebo odevzdáním návratky na schůzce.
Ubytování:Domek v Sadech organizace TOM v Uherském Hradišti
Stravování:Společné vaření od sobotní večeře. S sebou si vezměte jídlo a pití na sobotní oběd a svačinu.
Program:Procházky okolím Uherského Hradiště, návštěva Kovozoo a expozice Živá voda v Modré, hry a soutěže, zpěv s kytarou
S sebou:Spacák (karimatka není potřeba), malý batůžek na výlety, pevné nepromokavé turistické boty, teplé oblečení dle počasí (ponožky, spodní prádlo, tričko, kalhoty, mikina, bunda, čepice + náhradní oblečení), oblečení na převlečení do ubytovny, spací oděv, přezůvky, pláštěnka, ešus a lžíce, láhev na pití (popř. termoska), hygienické potřeby (kartáček, pasta, mýdlo, ručník, kapesníky), deníček, tužka, šátek, uzlák.
Poznámka:Upozorňujeme, že všechny věci budou mít děti sbaleny v jednom batohu, který budou moci sami nést (od vlaku jdeme cca 15 minut pěšky). Na srazu vedoucímu odevzdejte také kopii kartičky pojišťovny a příp. léky, které dítě pravidelně užívá.
Vedoucí akce:Jakub 'Koub' Řezníček, tel: 721 932 027

Podzimní prázdniny patří tradičnímu výletu s Kamzíky. Letos se vydáme do míst nepoznaných, do Vizovické vrchoviny. Projdeme se pěknou podzimní přírodou, poznáme nová místa a zažijeme legraci s kamarády. Přidáš se k nám?