Mezi rohy – akce pro praktikanty a vedoucí

Termín:31. května – 2. června 2019
Sraz:Podle auta, cca v pátek v 17:00, více viz rozdělení do aut.
Návrat:V neděli v podvečerních hodinách do Brna auty z lezení podle nálady na skalách.
Přihlášky:Všichni se přihlašují zapsáním místa do auta. Rodiče neplnoletých navíc přihlásí dítě pomocí SMS, e-mailu nebo zavolají vedoucímu akce.
Ubytování:V chatě v Radostíně u Žďáru nad Sázavou (mapa). Pro některé postel, zbytek na zemi nebo na zahradě (dle libosti).
Stravování:Smrkyho vaření po celou dobu.
S sebou:Krosnu, malý batoh na tajnou akci, plavky a ručník, buzolu, nabitý telefon s Androidem (kdo má) s předem nainstalovanou aplikací Locus Map Free, lezecká nebo cyklistická helma, lezecké vybavení (sedák, jištění, lezečky, dynamické lano, pytlík na magnézium) - kdo má, pevné boty, přezůvky, oblečení na ven i na chatu, spací pytel + karimatka, hygiena, svítilna, ešus a lžíce, deníček a tužka, šátek, uzlák, láhev na pití, pláštěnka nebo nepromokavé oblečení, KPZ a reflexní pásku.
Vedoucí akce:Tomáš 'Stoupa' Novotný, tel: 721 841 272

Co děti, mají si kde hrát? U nás určitě ano, ale co vedoucí? U nás to také není problém. Mezi rohy: proVedení odVedení. Pohodově náročný víkend s hrami, lezením a pokecem v kolektivu vedoucích a praktikantů. Přihlaš se už dnes, zítra nebudeš litovat.

Stoupa

Dlouholetý vedoucí, který je rád, že přicházejí noví a noví. A taky mám rád pokladovky, rozcvičky, tábory a tak nějak celkově věci okolo oddílu.

2 komentáře u „Mezi rohy – akce pro praktikanty a vedoucí“

Komentáře nejsou povoleny.