Podzimky Pohledec 2019

Termín:26. – 30. října 2019
Sraz:V sobotu 26. října v 8:30 na nádraží Brno-Židenice.
Návrat:Ve středu 30. října v 17:10 na místo srazu.
Přihlášky:Přihlášení na akci je nutné udělat do konce středy 23. října. Poplatek za akci stačí odevzdat na srazu. Přihlášení můžete provést formou návratky, emailem, smskou, či přímo na stránkách tlačítkem Jedu taky!
Ubytování:Kulturní dům Pohledec, jenž je z velké části tělocvičnou. Ta nám bude k dispozici po celou dobu pobytu. Budeme v ní i spát.
Stravování:Společné stravování zajištěno od sobotní odpolední svačiny.
Program:Seznamovací a drobně procházková sobota. Herní neděle. Putovací pondělí. Úterý s divokou řekou a bazénem. Středa s vyhodnocením her. A mezitím jedno hraní na kytary se společným zpíváním. Stezka odvahy, noční bojovka (vyjde-li počasí).
S sebou:Velký batoh nebo krosna, spací pytel, karimatka, batůžek na jednodenní výlet. Vhodné oblečení odpovídající počasí (tj. zimní bunda, mikina, čepice přes uši, rukavice, náhradní tričko, kalhoty na ven, tepláky dovnitř, náhradní spodní prádlo, dostatek ponožek, souprava na spaní), plavky do bazénu, pevné turistické boty, tenisky na běhání a procházky, přezůvky do místnosti, hygiena (tj. mýdlo, ručník, pasta na zuby, kartáček, hřeben, papírové kapesníky), ešus a lžíce, zápisník a tužka, šátek a uzlák, pláštěnka či pončo, svítilna, reflexní páska, láhev na pití alespoň 1,5L.
Poznámka:Je nutné vzít si s sebou plavky. Půjdeme do bazénu. Nepřehlédněte prosím.
Vedoucí akce:Marek 'Moris' Vach, tel: 604 804 464

Tak a máme tu zveřejněné kompletní propozice k výletu. Tak co, pojedete taky? Zaklikněte se přímo tady!

Moris

Do Kamzíku mě přibrali na základní škole Pohankova ve 2.třídě. Nábor prováděli Pepís a Karas a v té době jsem si řekl proč to nezkusit. Již od první schůzky jsem se stal aktivním členem a bavím se tím doteď. V kamzíku jsem poznal fajn lidi, které bych nejspíš nikde jinde nepotkal a navštívil jsem tolik míst kam bych nikdy jindy nevstoupil. A to je můj důvod proč tu být. Zábava, kamarádi, poznání, hobby. Jsem členem tohoto oddílu od středy 8. září 2004. a od té doby jsem prošel pozicemi rádce skupinky, praktikant, etapovkář, hlavní vedoucí přes školní rok, až po funkci hlavního vedoucího na letním táboře, kde jsem setrval 4 roky až do ostěhování z Brna. Nyní pomáhám oddílu na dálku správcováním webu a programováním drobných funkcí, které oddíl potřebuje. A samozřejmě dál jezdím na výlety a tábory, neboť to se dá stíhat i z velké dálky. Moje aktivita pro oddíl přeskočila z klubové na unijní. V současné době zastávám pozici Místonáčelníka pro členskou základnu na Ústředí České tábornické unie.

5 komentářů u „Podzimky Pohledec 2019“

  1. Ubytování vypadá opravdu dobře, už se moc těším jak na hry v tělocvičně, tak na celou výpravu!

Komentáře nejsou povoleny.